În Gala de aseară, Bianca și Cătălin au fost cei doi concurenți care au fost propuși spre eliminare în urma voturilor exprimate de public. Cea care a părăsit competiția iubirii a fost Bianca, în urma voturilor exprimate de cei șapte băieți aflați în competiție. Tânăra nu și-a putut stăpâni lacrimile la aflarea veștii că parcursul ei în acest show s-a încheiat.

Prima eliminare din “Casa iubirii”! Cine este noua concurentă care a intrat astăzi în competiția dragostei?

Bianca a părăsit competiția “Casa iubirii” 

Citeste si: Andreea Mantea s-a îndrăgostit! Cine i-a furat inima prezentatoarei de la emisiunea Casa Iubirii: „M-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie” 

"De foarte multe ori în viață am avut de suferit din cauza oamenilor și pot să zic că am obosit, dar cu siguranță este doar o altă palmă pentru mine(...) Nu știu, o iau ca atare, pentru că așa e viața. M-a supus la foarte multe greutăți și am învățat, poate, să mă apar și să-mi pun o armură. Dar eu sunt foarte sensibilă",  a declarat cu emoție în glas Bianca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Votul fetelor l-au trimis spre eliminare pe Cătălin care a fost însă salvat de Corina, liderul casei săptămâna trecută.

Favoritul acestei săptămâni este Sorin, care a câștigat și un CEC în valoare de 5000 lei.

Cine este nouă concurentă din "Casa Iubirii"?  

După eliminarea Biancăi, în Gala de aseară, o nouă concurentă și-a făcut apariția în Casa iubirii; Natalia este nouă concurentă care a intrat în "Casa Iubirii"  pentru a-și găși sufletul pereche. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, este originară din Republica Moldova, însă locuiește de mulți ani în Italia.

S-a autocaracterizat ca fiind timidă și foarte sensibilă. Își dorește să își găsească jumătatea, iar ceilalți concurenți să o descopere așa cum este.

Prima eliminare din “Casa iubirii”! Cine este noua concurentă care a intrat astăzi în competiția dragostei?

Natalia este noua concurentă a show-ului “Casa iubirii” 

Citeste si: Care este cel mai iubit cuplu din Casa Iubirii

Telespectatorii au urmărit cu cu sufletul la gură întâmplările din “Casa iubirii”. Ieri, în intervalul 16:00 – 18:00, emisiunea a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe la nivel Național, înregistrând 3.2 puncte de rating și 9,8% cota de piață. Minutul de aur, atins la 17:20, peste 670.000 de telespectatori din întreaga țară au fost cu ochii pe concurenții de la “Casa iubirii”.

Reality show-ul "Casa iubirii", prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la16:00 şi 19:00, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii care au înșelat în fostele relații


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si