Obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Si daca tot suntem in sezon estival aflati ca puteti da nas in nas pe litoral cu parlamentari de soi. Nu va ganditi ca se cazeaza la hotel. Au case vacanta in cea mai scumpa statiune, Mamaia!

Copresedintele PNL, Vasile Blaga si-a asigurat relaxarea pe litoral. Si-a cumparat o casa de vacanta la Mamaia. Si fostul ministru de interne Gabriel Oprea se simte ca la el acasa pe litoral, dupa ce a facut o investitie in statiunea Venus.

De altfel fostul presedinte UNPR poate alterna sejururile cand la mare, cand la munte. Are o casa de vacanta si la Predeal. Unde mai pui ca ii cam plac lucrurile scumpe: a strans bijuterii si tablouri in valoare de 60 de mii de euro.

Casnicia pare ca vine la pachet cu avutia in cazul Alinei Gorghiu. De cand s-a maritat, sefa liberalilor scrie mai mult in declaratia de avere. Acum familia Gorghiu-Isar are o avere frumusica: 2 apartamente, o casa, un teren in Mogosoaia, o masina de lux si bijuterii de peste 80 de mii de euro. Unde mai pui ca sotul, Lucian Isar, castiga intr-un an de zece ori mai mult ca ea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Presedintele PSD, Liviu Dragnea este un barbat liber, dar nu mai sta la fel de bine la capitolul avere. Domeniul de 7000 de metri patrati, cu vila, piscina, teren de tenis cu nocturna i-a ramas Bombonicai. Acum Dragnea mai are doar un apartament de 80 de metri patrati.

Cand vine vorba de doamnele din Parlament un lucru este cert: bijuteriile scumpe le fac cu ochiul. Asa se face ca in declaratiile lor de avere regasim diamante, aur si safire in valoare de zeci de mii de euro.

Social democrata Rodica Nassar a strans pana la 59 de ani bijuterii in valoare de o suta de mii de euro. Nu lasa mai prejos nici doamnele mai tinere. Senatoarea Steliana Miron se lauda cu o colectie de aproape 50 de mii de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si