Luna-Capsuna va aduce multe puncte de cotitura sau crize mai mici, indeosebi pe plan sentimental si financiar. Astfel, in urmatoarele doua saptamani vei trece printr-o serie de transformari radicale. Luna Plina va transforma si vindeca durerea provocata de boli, inimi frante, neintelegeri in familie si situatii financiare proaste. Fenomenul va aduce anxietate, o pierdere a energiei, perversiune si rautate. Cu aceasta Luna in Sagetator, zodiile vor fi mult mai secretoase, geloase si vor avea parte de multe discutii in contradictoriu cu rudele.

Iata cum influenteaza Luna-Capsuna viata zodiilor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Berbec
In cazul tau, vei simti o mare contradictie de forte. Astfel, vei incepe sa fii confuz si nu vei sti daca sa alegi orgoliul sau persoana iubita sau locul de munca sau familia. Esti complet bulversat, si nu mai stii ca faci diferenta intre ceea ce ai nevoie si ceea ce vrei. Tensiunea din interior si presiunea externa vor duce la numeroase conflicte si crize personale ce te vor seca de energie.

Incearca sa iti concentrezi energia doar asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat.

Taur
Emotiile si instinctele vor atinge apogeul odata cu aparitia Lunei-Capsuna. Este indicat sa iti folosesti aceasta putere emotionala si intuitie pentru a face fata provocarilor care vor aparea. Subconstientul iti va permite sa vezi relatiile personale impartial si echilibrat. Asadar, iti vei da seama daca exista sentimente negative care iti perturba relatiile cu persoanele dragi, dar si care sunt cele mai bune metode pentru a rezolva aceste probleme.

Gemeni
Luna-Capsuna sau Luna in Sagetator te va atinge acolo unde te doare mai tare. Fii atent mai ales la relatiile cu persoanele dragi, deoarece te poti alege cu inima franta. Cineva va incerca sa profite de sentimentele tale, iar tu trebuie sa opresti acest lucru pana nu este prea tarziu. Incearca sa vezi dincolo de aparente, deoarece fericirea poate avea mai multe masti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si