„Suntem orientați spre o conlucrare cu autoritățile alese în mod democratic în Republica Moldova pentru a restabili relațiile reciproc avantajoase ruso-moldovenești în diverse domenii, în conformitate cu prevederile Tratatului de prietenie și cooperare din 2001”, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul rus de Externe.

Citeste si: Criza din Republica Moldova se adânceşte prin dizolvarea Parlamentului şi convocarea unor alegeri legislative anticipate

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Ne bazăm pe cea mai rapidă normalizare a situației de la Chișinău în interesul tuturor cetățenilor moldoveni și a dezvoltării progresive a țării. Singura modalitate posibilă de a rezolva criza politică internă din Republica Moldova este dialogul tuturor forțelor politice responsabile, în conformitate cu principiile democratice general acceptate”, se mai spune în documentul citat.

Până în prezent, mesaje similare au venit din partea instituțiilor reprezentative ale Uniuniii Europene și Statelor Unite ale Americii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si