Prezentat de Bursucu si de Ana-Maria Barnoschi,  “Hai noroc, România!”  este show-ul dintre ani în care distracția la superlativ, cu muzică live, momente inedite, dans și bucurie si, nu în ultimul rând, cu  Roata Norocului  aproape.

Pepe, Theo Rose, Jean de la Craiova, Jador, Mitoșeru și îndrăgiții actori din serialul de comedie “Moldovenii”, Radu Țibulcă,  Petronel Gongeanu și Andreea Lodbă, sunt câteva dintre vedetele care vor fi prezente, în această seară magică alături de telespectatori.

Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: "Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape" (VIDEO)

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Muzica, dansul și foarte mult umor de calitate ne vor face să pășim în Noul An cu zâmbetul pe buze și sufletele pline de bucurie!

Revelion cu multă distracție la Kanal D

Ana-Maria Barnoschi și Bursucu își vor delecta fanii cu o scenetă în care umorul va fi la cote maxime! Din distribuție mai fac parte Emy Alupei, Gabriel Costin, Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu.

Situații pline de haz decurg din încercarile lui Bursucu de a se debarasa de noua lui “vecină”, nimeni alta decât Ana-Maria Barnoschi.  

Citeste si: Câte persoane au voie la o petrecere de Revelion 2021. Anunț de ultima oră de la MAI

Așadar, vom păși în 2021 cu zâmbetul pe buze, cu optimism debordant, alături de vedete iubite de publicul larg, iar Roata Norocului se va învârti, de data aceasta, pentru a le aduce tuturor celor de acasă și mai multă distracție! “Hai Noroc, România!”

Nu ratați, în această seară, un spectacol unic, inedit, plin de umor și bună dispozitie,  ”Hai noroc, România!”,  începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Patriarhia Română, anunț fără precedent în Ajunul Anului Nou. Când are loc, de fapt, slujba de Anul Nou


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si