Tratamentul spa cu foiță de aur de 24 de carate pentru mâini este unul dintre cele mai căutate în această perioadă, când pielea are nevoie de mai multă hidratare.

Citește și: VIDEO- Black Friday a sosit. Românii au profitat de ofertele de la aur sau de la... cratițe

Foița de aur își face efectul imediat după îndepărtare.

„Iar acum începem să masăm foița, iar rezultatul este unul strălucitor.”

Tratamentul cu foiță de aur poate fi făcut o dată pe săptămână

Pielea este vizibil mai hidratată, mai fermă, dar și mai strălucitoare. Un astfel de tratament poate fi repetat o dată pe săptămână.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mădălina Solomon, manichiuristă: „Important să acordăm o îngrijire sporită a mâinilor deoarece și manicura va arăta mult mai bine, nu degeaba se spune că mâinile sunt cartea noastră de vizită.”

Tot pentru hidratarea mâinilor în sezonul rece există și un alt ritual.

Mădălina Solomon, manichiuristă:   „Avem și serviciul de parafină care hidratează intens, deschide vasele sanguine, relaxează mușchii.”

Doamnele care își doresc și mai mult răsfăț au parte în timpul serviciilor de manichiură și de masaj. Astfel se economisește timpul petrecut la salon, iar relaxarea este garantată.

Noren Sarajena, maseur: „Le oferim clientelor masaj în scaun, de asemenea le oferim și masaj pentru picioare după pedichiură. Facem și masaj reflexo- pentur mâini și pentru 30 de minute ai parte de relaxare chiar dacă stai doar pe scaun.”

Bineînțeles că pentru o relaxare completă există diferite tipuri de servicii de spa și masaj mult mai complexe care durează și mai mult și sunt perfecte pentru sezonul de toamnă-iarnă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si