"Astazi suntem la 'Lucrurile esentiale de vara', micuta rochie alba. Fiecare revista de moda spuen ca fiecare dintre voi, aveti nevoie de o micuta rochie neagra. Eu va spun ca aveti nevoie de o micuta rochie alba pentru vara. Sunt atat de multe stiluri diferite pentru fiecare tip de corp, fiecare varsta si fiecare ocazie, iar eu va voi arata totul.", spune Sydne Summer.

Incepem cu prima varianta: Look-ul boem.

Rochia trebuie sa fie dintr-un material usor cum ar fi inul, dar si accesorizata corect in functie de acesta.

Sydne Summer:" Vreau să vă arăt o rochie in stil Boho. Puteti sa o accesorizati in multe feluri. Are o dantela romantica, este foarte confortabila si usor de purtat ziua. M-am incaltat cu sandale gladiator si am mai adaugat o palarie de plaja. Daca vreti sa mergeti la cokteiluri cu ea puteti sa-i adaugati niste cercei mari cu turcoaz si sa optati pentru sandale nud."

ROCHIA ALBA SCURTA

Rochia alba si scurta este perfecta pentru zilele calduroase de vara. Si merge foarte bine imbracata in combinatie cu culori puternice.

Sydne Summer:" Am pus aceste sandale cu toc gros, roz, ca sa fie confortabile pentru zi si mi-am accentuat talia cu o curea nude."

Daca vreti o nebunie, puteti sa optati pentru un accesoriu mai putin obisnuit pentru zilele toride de vara.


Sydne Summer:" Ca sa-i dau tinutei o alta insemnatate, am adaugat o vestuta tricotata. E minunata ca ii da aspectul de fusta. Dar asigurati-va ca veti pune in talie o curea lata. Astfel niciuna din vestute nu va iesi afara."

ROCHIA CU SNUR

Rochia cu snur este o alta inventie a modei, care se potriveste femeilor dornice de aventurile din natura.


"Aceasta este mai lejera si i-am adaugat doar niste espadrile si o palarie de plaja. Este perfecta daca aveti norocul sa va plimbati cu barca asa cum mi-ar placea si mie acum."

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si