Cele mai importante momente ale meciului:

UPDATE 23:44- Dupa cateva minute in care "tricolorii" au controlat jocul, albanezii au preluat controlul, ratand mai multe ocazii.

UPDATE 23:34- OCAZIE uriasa pentru Romania. Sanmartean ii trimite mingea lui Andone, care suteaza puternic din 16 metri, insa mingea loveste bara.

PDATE 23:24- Iordanescu face si ultima schimbare, cu Andone in locul lui Adi Popa.

UPDATE 23:13- Denis Alibec, scos pe targa de pe teren la meciul cu Albania, dupa ce s-a accidentat la picior

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Atacantul Denis Alibec a fost scos de pe teren pe targa, dupa ce s-a accidentat la piciorul stang, la meciul cu Albania, de la Lyon. Alibec s-a accidentat la un duel cu Ajeti si a ramas intins pe teren, arbitrul solicitand interventia echipei medicale. In cele din urma, jucatorul a fost scos de pe teren pe targa.

In locul lui Alibec a intrat in teren Gabriel Torje.

UPDATE 22:45- Romania- Albania, scor 0-1, la pauza meciului de la Lyon

Selectionata Romaniei este condusa cu scorul de 1-0 de reprezentativa Albaniei, in meciul din grupa A de la Euro-2016, disputat la Lyon.

UPDATE 22:43- Dupa o perioada in care au dominat jocul, albanezii au reusit sa inscrie, prin Armando Sadiku.

UPDATE 22:23- OCAZIE uriasa pentru Albania.

Atac rapid al albanezilor, Lenjani a primit mingea la aproximativ 10 metri, insa sutul sau puternic a trecut peste poarta aparata de Tatarusanu.

UPDATE 22:15- Alibec are o noua ocazie, sutul sau de la aproximativ 15 metri trecand putin peste poarta. Romanii par sa domine acest inceput de repriza.

UPDATE 22:00- Meciul Romania- Albania, al treilea al "tricolorilor" la Euro-2016, a inceput

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si