Semnul electoral al USR, respins de BEC. Nicuşor Dan contestă decizia în instanţă
BEC a respins semnul electoral al USR, pe motiv că este similar cu cel al Uniunii Salvaţi Bucureştiul. Sâmbătă, Nicuşor Dan, preşedintele partidului, a anunţat că va contesta în instanţă decizia.
UPDATE ora 16:20. Nicuşor Dan a anunţat că va contesta în instanţă decizia BEC de a respinde semnul electoral al USR.
„Respingerea siglei USR rezultă dintr-o ambiguitate care vine din procesul de fuziune. În acest moment fuziunea dintre USB şi USR nu este încheiată, şi motivul este că legile sunt neclare. Sperăm să se clarifice această neconcordanţă. Astăzi, vom face o nouă cerere către BEC, în care să existe un acord formal al meu, pentru preluarea siglei de la USB la USR, şi de asemenea vom depune, tot astăzi, o contestaţie în instanţă, la decizia BEC”, a spus Nicuşor Dan, potrivit News.ro.
BEC a respins semnul electoral al USR, pe motiv că este similar cu cel al Uniunii Salvaţi Bucureştiul.

UPDATE ora 16:20. Nicuşor Dan a anunţat că va contesta în instanţă decizia BEC de a respinde semnul electoral al USR. „Respingerea siglei USR rezultă dintr-o ambiguitate care vine din procesul de fuziune.

În acest moment fuziunea dintre USB şi USR nu este încheiată, şi motivul este că legile sunt neclare.

Sperăm să se clarifice această neconcordanţă. Astăzi, vom face o nouă cerere către BEC, în care să existe un acord formal al meu, pentru preluarea siglei de la USB la USR, şi de asemenea vom depune, tot astăzi, o contestaţie în instanţă, la decizia BEC”, a spus Nicuşor Dan, potrivit News.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

BEC a respins semnul electoral al USR, pe motiv că este similar cu cel al Uniunii Salvaţi Bucureştiul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si