Aflată în <grija> lui Idris, Gulfem încearcă să își ajute tatăl, după ce Ali a amenințat că îl va denunța pe acesta pentru o crimă comisă în trecut.

Gulfem este în stare să facă orice pentru a-și salva tatăl și astfel ea se întoarce la conacul familiei. Gulfem și surorile sale vor avea parte de un șoc când află, întâmplător, că tatăl lor va recurge la un gest extrem, copleșit fiind de greșelile săvârșite de-a lungul anilor.

Serialul „Tărâmuri nelegiuite”, episodul de joi, 4 ianuarie

Davut continuă să îl înfrunte pe Ali iar cel din urmă apelează la acțiuni umilitoare pentru Gulfem, din dorința de a-l provoca pe <adversarul> său. Davut va fi prins în șirul uneltirilor lui Ali, împotriva sa și a lui Gulfem, și mai mult, încercatul tânăr va avea parte de o nouă lovitură din partea destinului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cum plănuiește Malik să se răzbune pe Ali pentru răul provocat familiei sale, ce promisiune îi va face acesta fiicei sale, Gulfem, și ce veste teribilă va primi Davut, chiar de la femeia iubită, puteti afla astăzi, de la ora 20:00,

urmărind un nou episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si