Asma Aziz, 22 ani, a trecut prin momente îngrozitoare atunci când soțul ei a bătut-o și a tuns-o zero pentru simplul motiv că nu a vrut să danseze în fața prietenilor lui. Mai mult decât atât, polițiștii care ar fi trebuit să o ajute i-au cerut șpagă.

Mian Faisal, soțul Asmei Aziz, și-a invitat prietenii la o băută. Sub influența alcoolului, bărbatul a vrut să-și întrețină prietenii încercând să o facă pe soția lui să danseze pentru ei.

Citeste si: Bilanţul atacului armat de la Utrecht creşte la patru morţi, în urma decesului unui rănit grav în vârstă de 74 de ani

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Din păcate, însă, femeia a refuzat și soțul ei și-a ieșit din minți. A lovit-o și a tuns-o zero, ajutat fiind chiar de prietenii lui. Bărbatul a vrut să îi dea foc și a amenințat-o că o va strânge de gât.

După ce a reușit, cu greu, să scape de agresori, femeia a cerut ajutorul polițiștilor, însă aceștia i-au cerut șpagă.

Singura modalitate pe care a găsit-o femeia de a-și face dreptate a fost aceea de a posta un filmuleț pe internet, reușind astfel să devină cunoscută internațional.

În cele din urmă, soţul femeii şi unul dintre prietenii acestuia au fost reţinuţi, iar autorităţile de la cel mai înalt nivel au solicitat că femeia să fie protejată, dar şi executarea unei anchete vizavi de comportamentul poliţiştilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si