Tata a doi copii, Simon O'Kane a postat o poza cu sotia suferinda, Leandra, impreuna cu motivele pentru care o vinde, cat si beneficiile si dezavantajele achizitionarii.

Acestea includ "corp decent si aptitudini in bucatarie" si descriind-o ca nefiind noua, "dar mai are cateva mile bune in ea". Motociclistul entuziast O'Kane, din Wakefield, Yorkshire, si-a pus sotia la vanzare in jurul orei 22:00 intr-o zi de miercuri dupa ce a afirmat ca nu i-a pasat atunci cand acesta se simtea foarte rau.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Barbatul, in varsta de 33 de ani, a ramas socat cand suma licitatiei a ajuns la 65.880 de lire sterline in doar doua zile- desi a "vrut sa il omoare" cand a descoperit a doua zi ca este pusa la vanzare. 

Sursa foto: MercuryPress
Sursa foto: MercuryPress
Simon O'Kane, un inginer in telecomunicatii si mandru detinator al unui Triumph Daytona 650, a spus ca:

"Am venit de la munca simtindu-ma putin obosit si rau- sotia mea a mimat ca ii pasa dar a spus ca munceste foarte mult si pierde noptile, practic ajungand sa se planga la mine".

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si