Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca va organiza, luni, de la ora 20.00, la Arena Nationala, in fata zonei VIP- intrarea oficiala, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor replica trofeului cucerit la Roland Garros 2018, Cupa Suzanne Lenglen.

Accesul va fi permis prin strazile Maior Coravu, Pierre de Coubertin si Basarabiei, intrarea fiind libera.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Simona Halep revine in Romania, luni, din Franta, unde a castigat titlul la Roland Garros.

Ea va sosi cu o cursa Tarom, care ajunge la ora 16.15, urmand a fi intampinata de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, de presedintele FRT, George Cosac, precum si de ceilalti membri ai Comitetului Director al FRT, la Salonul Oficial al Aeroportului International Henri Coanda. 

Pentru performanta reusita la Roland Garros, Simona Halep va primi 2,7 milioane de dolari. Cu acesti bani, ea va trece de 26 de milioane de dolari obtinuti doar din premii, ceea ce o va urca, de luni, pe locul 8 in clasamentul all-time al castigurilor din tenisul feminin. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si