Viktoria Demiyanova, in varsta de 14 ani, avea 31 de kilograme cand a murit, in urma cu doua saptamani, in casa din Krasnokamsk, Rusia, unde locuia impreuna cu mama ei. Oksana Demiyanova, in varsta de 37 de ani si-a convins fata ca este bolnava de cancer si de diabet si ca singura ei sansa de vindecare este sa nu mai manance. S-a stabilit ca fata era perfect sanatoasa, iar procurorii o acuza pe mama pentru moartea Viktoriei.

"Spre sfarsitul anului scolar am observat ca slabise enorm si nu mai era ea insasi. Nu ne-a raspuns la intrebarile de ingrijorare.", a spus un prieten al fetei. "Era piele si oase. Parea ca e anorexica, dar, de fapt era infometata voluntar acasa.", a spus un alt coleg. Mama unei colege de scoala a Viktoriei a adaugat: "In luna mai am observat ca slabea incontinu si ca se misca cu greu. Ne-am gandit ca este de la stresul examenelor si nu am mai fost atenti la ea. Sunt doua luni si jumatate de atunci. Bietul copil."

Profesorii au avertizat-o pe mama fetei ca ceva nu ar fi in regula cu faptul ca ea slabeste vazand cu ochii, dar mama a fost interesata sa afle doar despre cum se descurca Viktoria la scoala.

"Fata avea 14 ani si cantarea 30 de kilograme. Nu era normal.", a comentat Anna Vechtomova, mama unei prietene a fetei decedate. Victoria nici nu mai putea sa vorbeasca pentru ca nu mai avea suficienta energie, iar specialistii au descoperit ca fata era perfect sanatoasa, dar complet nehranita.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Era o fata draguta si politicoasa. Avea multi prieteni, dar mama ei nu a permis niciodata cuiva sa vina in vizita". Inainte sa fie retinuta pentru moartea fiicei sale, Oksana a negat toate acuzatiile care i s-au adus. "Totul a inceput acum doua luni, cand cineva i-a spus ca e grasa, iar ea a foat foarte afectata de acest lucru. Am fortat-o sa manance, dar manca foarte putin si nu am apelat la ajutorul medicilor pentru ca ne-am gandit ca o sa se rezolve de la sine, in timp." Femeia a pretins ca fiica ei a incetat pur si simplu sa mai manace si ca ei i-a fost frica sa spuna autoritatilor, de teama sa nu ii ia copilul la orfelinat. "Ce se spune despre mine nu este adevarat. Mi-am iubit fata. Eram sigura ca pot sa rezolv singura situatia.", a spus mama.

"Indiferenta vecinilor ridica o multime de semne de intrebare. Fata cerea de mancare si nimeni nu a raportat politiei situatia. Si profesorii ar trebui sa fie intrebati despre anumite lucruri.", a spus o reprezentanta de la Protectia Copilului.

sursa: metro.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si