"Am spus ca o sa treaca cele doua zile in care se discuta bugetul si motiunea de cenzura. E normal sa ramana la dezbaterea motiunii de cenzura, urmand ca miercuri seara, joia, sa ia decizia sau sa iau decizia(...) (Varianta inlocuirii- n.r.), acum, in urmatoarele doua zile, nu, dar dupa aceste etape pe care trebuie sa le trecem in Parlament, sigur", a spus premierul, potrivit News.ro.

El nu a dorit sa precizeze daca demiterea sau demisia lui Iordache este un fapt cert sau care sunt sansele ca ministrul sa plece. Sorin Grindeanu a adaugat ca ar putea fi inlocuit chiar tot Guvernul, daca motiunea de cenzura de miercuri trece.

Premierul a mai spus ca la Ministerul Justitiei este o situatie "aparte", pentru ca sunt posturi de secretari de stat libere si, daca ar pleca acum ministrul, nu ar mai ramane persoane in functii de conducere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Grindeanu a mai spus ca vrea si ca Iordache sa participe la motiunea de cenzura, "fiind unul dintre actorii evenimentelor" din ultimele saptamani.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si