Daca iti petreci dupa-amiezile racit pe canapea, sorbind dintr-un bol cu supa de pui, inseamna ca a venit sezonul rece. Se pare totusi ca vestita supa chiar ar avea proprietati miraculoase si ar ajuta impotriva racelii. O sustin chiar si cercetatorii!

Un cercetator din cadrul Universitatii din Nebraska, SUA, a vrut sa testeze daca supa de pui pe care i-o facea bunica sa chiar ajuta atunci cand esti racit. Se pare ca mancarea chiar ar ajuta la ameliorarea simptomelor cauzate de infectiile cailor respiratorii, deoarece contine agenti anti-inflamatori. De asemenea, condimentele si fierbinteala supei ajuta la inlaturarea congestiei nazale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Conform doctorului Stephen Rennard care a studiat proprietatile supei, din ea nu ar trebui sa lipseasca ceapa, carnea de pui, cartofii dulci, pastarnacul, napii, morcoviii, frunzele de telina, patrunjelul, sarea si piperul. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si