Comedia se muta la Kanal D, in fiecare sambata seara! "Moldovenii" vin pe micile ecrane incepand de maine seara, de la ora 22.00, iar comicul de limbaj si de situatie, precum si personajele inedite ii vor tine pe telespectatori  "captivi" ai umorului unui sat traditional din Moldova, unde totul este posibil. Padurarul Mitica, Cornel, primarul Ghita Spagoveanu, Aurica, preotul si dascalul satului sunt cateva dintre personajele care vor face deliciul serilor de sambata, incepand de maine seara de la ora 22:00.

Serialul „Moldovenii” are in distributie actori care in viata de zi cu zi au preocupari dintre cele mai diferite, dar pe care i-a unit pasiunea pentru a oferi oamenilor o doza proaspata de buna-dispozitie. Diferiti ca profesii, varste si preocupari, membrii trupei „3 Chestii” dau viata unor personaje care, in ciuda tipologiilor pe care le incarneaza, devin imprevizibile.

Petronel Gongeanu, cel care il interpreteaza pe padurarul Mitica, este inginer energetician, pasionat de regie si editare video. Este omul care a pus bazele grupului „3 Chestii”, alaturi de prietenul sau din copilarie Iulian Mehedint (Cornel din serial), specialist in marketing la o companie din Iasi. Maria, iubita lui Cornel, este interpretata de o tanara studenta la Comunicare si Relatii Publice, Aida Ioana Cojocariu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Andreea Lodba, cea care o interpreteaza pe Aurica, sotia lui Mitica, este specialist in marketing la o multinationala, fosta atleta de performanta si, in prezent, arbitru de fotbal.

Citeste si: De ce nu au copii Klaus și Carmen Iohannis. Explicația președintelui

Citeste si: Sărbătoare sâmbătă. Ce sfânt apare în calendar. Mulți români îi poartă numele: La mulți ani!

Vasile Pantiru, tehnician la CFR, da viata preotului satului, un personaj pe cat de controversat, pe atat de veridic. Si pentru ca preotul nu-si poate duce la bun sfarsit misiunea fara un dascal, intra in scena Claudiu Dobrita, in viata de zi cu zi antreprenor de succes.

Si cum fiecare catun are nevoie de un lider autentic, Radu Tibulca intra in rolul primarului Ghita Spagoveanu, desi zi de zi da "Scularea" la Radio Impuls. Carismatic si adesea acid, Radu Tibulca spera ca prin acest rol sa determine oamenii sa fie mai atenti la ce tip de lider aleg.

Sateanul vesel in permanenta, personaj care da savoare scenetelor, este interpretat de Bogdan Burtila, un om care zi de zi se preocupa de zambetul celor care trec pragul cabinetului unde lucreaza ca tehnician dentar.

Nu ratati sambata, incepand cu ora 22.00, la Kanal D, serialul "Moldovenii". Productia va va introduce inca de la primele cadre in mijlocul unui carusel de situatii comice. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si