„Buna seara, buna seara. Ce faceti? Cine sunteti. Eu sunt Nea Alecu si am aici spectacol, am venit sa ma dau mare, sa distrez oamenii”.

Nea Alecu, impreuna cu alte sute de papusi venite din 11 tari, are o misiune dificila: trebuie sa asigure buna dispozitie in oras si sa aiba grija ca toata lumea sa fie multumita. Iar pentru prima seara, se pare ca telul a fost indeplinit cu succes.

„Mi-au placut foarte mult papusile si acei baieti care sunt formidabili, i-as lua la mine acasa”, spune o fetita.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sute de papusi si tot felul de personaje care mai de care mai iesite din comun au defilat aseara pe strazile din centrul Craiovei, iar atmosfera a fost una de-a dreptul magica.

Parada inedita a fost, de fapt, deschiderea festivalului "Papusile ocupa strada", care a ajuns anul acesta la a 3-a editie. Tema de acum este focul, iar participantii s-au dat peste cap sa surprinda prin orice mijloace curiosii adunati sa-i priveasca.

„Oamenii sunt foarte multi, asteapta cu nerabdare sa se intample. 221 de evenimente in cele 8 zile de festival. sunt 92 de spectacole, 60 de ateliere, concerte, expozitii si proiectii”, informeaza managerul Teatrului pentru Copii si Tineret „Colibri”, Adriana Teodorescu.

O suta de artisti papusari independenti sau ai companiilor de teatru din Italia, Spania, Argentina sau Macedonia participa la acest eveniment inedit.

Aasa ca timp de opt zile criovenii vor avea parte de o atmosfera de carnaval.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si