Femeia are 47 de ani, dar cand lumea o vede pe strada ramane blocata. Si-a schimbat complet infatisarea, si-a pus implanturi cu silicoane, si-a facut operatii estetice, iar rezultatul este de-a dreptul umitor.

Natalie a reusit sa slabeasca aproape 80 de kilograme intr-un timp destul de mic si a ajuns sa aiba formele pe care si le-a dorit.
Sotul ei i-a platit pentru implanturile cu silicon si pentru transformarea faciala, iar aceste lucruri combinate au reusit sa dea un trup de invidiat. "Totul a inceput in urma cu 15 ani cand sufeream de anxietate si am inceput sa ma ingras. Ma bucur acum ca am facut aceasta schimbare pentru ca in sfarsit am un fizic asa cum mi-am dorit. Mi-a luat aproape un an sa fac aceasta transformare. Am fost la niste agentii de fotomodele din Londra si mi-au spus ca si-ar dori sa lucreze cu mine. Ma simt mandra", a spus ea, noteaza cei de la dailymail.co.uk.

"Mancam cate sase gogosi pe zi, ciocolata, prajeloi, aripioare. Ma trezeam in noapte sa merg la fast-food si luam mancare la pachet de 100 de lire. A fost un dezastru acea perioada", a mai spus Natalie.


Este mama a sase copii si spera sa fie un model pentru ei, dar si pentru alte persoane care ii afla povestea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si