Trei copii din comuna Corbeni, județul Argeș, care se plimbau cu o biciletă, s-au izbit de o mașină. Doi dintre ai au ajuns la spital.
”Este vorba despre trei copii, cu vârstă de aproximativ 12 ani, care se plimbau pe o bicicletă, moment în care au lovit o maşină”, au transmis pompierii.

Citeste si: Un șofer român de TIR a murit într-un tragic accident, în Franța

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD alături de un echipaj SAJ.

Doi dintre cei trei copii au ajuns la spital

”Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş, s-a stabilit că un minor de 12 ani, din Corbeni, care conducea o bicicletă pe care transporta alţi doi minori, de 11 şi de 12 ani, pe DN 7C, din direcţia Arefu spre Curtea de Argeş, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, posibil în condiţiile în care intenţiona să schimbe direcţia de mers spre stânga, fără a se asigura, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus în aceeaşi direcţie de deplasare de o tânără de 21 de ani, din Corbeni”, a transmis IPJ Argeş.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Accident rutier grav. O mașină a ieșit de pe șosea și a intrat în curtea unei case

Un alt accident s-a produs în cursul zilei de azi. Un autoturism a ieşit de pe şosea şi a intrat în curtea unei case. Şoferul şi un bărbat aflat în curte au fost răniţi şi transportaţi la spital. Accidentul a avut loc în oraşul Pucioasa, judeţul Dâmboviţa.

Citeste si: VIDEO- Polițistul care a lovit-o pe Raisa a ieșit de sub control judiciar

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si