Close sidebar
Close sidebar

Moarte tragică pentru o turistă de 21 de ani: a fost împinsă într-o prăpastie în apropierea unui castel

O americancă în vârstă de 21 de ani a murit după ce a fost agresată şi împinsă într-o prăpastie de un bărbat, tot american, în apropierea unuia dintre cele mai populare obiective turistice din Germania, Castelul Neuschwanstein din Bavaria, relatează CNN.

Georgiana Balaban,

O turistă de 21 de ani a fost omorâtă de un american.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Faptele s-au petrecut miercuri,  iar femeia a murit peste noapte după ce a suferit răni grave, a precizat poliția din Bavaria într-un comunicat transmis joi.

Victima plecase miercuri într-o drumeție împreună cu prietena ei, o americancă de 22 de ani, către celebrul Marienbrücke, un pod istoric, vestit pentru priveliștile pe care le oferă asupra castelului Neuschwanstein. Cele două femei au întâlnit un bărbat american în vârstă de 30 de ani care le-a convins să îl urmeze pe o potecă ascunsă ce ar fi dus către un punct de belvedere, potrivit poliţiei.

Citește și: Managerul morgii de la Harvard, acuzat că fura cadavre și vindea părți din ele online

Ambele femei erau turiste americane şi nu îl cunoșteau pe bărbat, a declarat pentru CNN Thomas Hoermann, purtător de cuvânt al biroului procurorului din oraşul Kempten din Bavaria.

Bărbatul a încercat să abuzeze de una dintre femei

După ce le-a condus pe femei pe traseu, bărbatul a atacat-o fizic pe femeia de 21 de ani, potrivit poliţiei. Bărbatul a strâns-o de gât apoi pe femeia de 22 de ani şi a împins-o pe o pantă abruptă, după ce aceasta a intervenit pentru a-şi ajuta prietena.

Citeste si: Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”- kanald.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Poliţia crede că bărbatul a încercat apoi să comită o infracţiune sexuală împotriva victimei de 21 de ani. El a împins-o apoi şi pe aceasta în prăpastie, făcând-o să cadă circa 50 de metri.

Citește și: Starul Disney a murit la doar 29 de ani, după ce a căzut pe scări

Cele două femei au fost salvate miercuri după-amiază de salvamontiştii din Füssen. Serviciile de salvare au transportat-o pe tânăra de 21 de ani cu avionul la un spital, unde a murit ulterior. Prietena ei a reuşit să vorbească atunci când a fost găsită de salvatori şi a fost, de asemenea, transportată la spital.

Un purtător de cuvânt al Ambasadei SUA în Germania a declarat joi pentru CNN că reprezentanţa diplomatică este "la curent cu un incident care implică mai multe persoane în Germania", fără

a confirma naţionalitatea acestora. "Consulatul SUA din Munchen monitorizează îndeaproape situaţia şi este în contact cu autoritățile", a precizat însă purtătorul de cuvânt. Ambasada a declarat că nu poate face alte comentarii în acest moment din motive de confidenţialitate.

Citește și: Care este secretul balenelor rezistente la cancer. Oamenii de știință, descoperire istorică pentru om

Citeste si: Oana Ioniță, despre experiența din Ibiza. Ce vedete a întâlnit dansatoarea? „Au fost cei mai frumoși ani din viața mea.”- kfetele.ro

Citeste si: Primarul din Bușteni a murit chiar în ziua în care sărbătorea 40 de ani de căsătorie! Care a fost cauza decesului lui Emanoil Savi- radioimpuls.ro

Atacatorul, care a fugit de la locul faptei, se află acum în custodia poliţiei, potrivit poliţiei. El este cercetat pentru crimă, tentativă de crimă şi tentativă de agresiune sexuală, a precizat poliţia.

Citește și: Conversația completă dintre Ana, fetița de 12 ani ucisă în Berceni, și prietena sa! Mărturisirea pe care minora i-a făcut-o amicei sale, chiar înainte de tragedie: „Am nervi”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI