Ryker Webb a fost găsit duminică nevătămat, dar „înfometat, însetat și înghețat de frig”, după o căutare de două zile care a implicat intervenții la sol, echipe de ATV-uri, echipe canine, drone, elicoptere și o unitate de ambarcațiuni de la mai multe agenții, potrivit NY Post.

Citeste si: VIDEO- Noi detalii în cazul româncei dispărută de 80 de zile în Italia. Sângele ei a fost găsit în mașina iubitului italian

Copilul a fost dat dispărut vineri înainte de ora 17.00. Autoritățile au aflat curând că era deja dispărut de mai bine de două ore la acel moment și a fost văzut ultima oară jucându-se cu câinele familiei în curtea casei sale, la sud de Troy, Montana, pe partea de est a lacului Bull Lake.

Cum a supraviețuit Ryker Webb în pădurile din munți

Ryker Webb s-a aflat singur în zona împădurită a Montanei, unde temperaturile au scăzut spre limita înghețului în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar furtunile și ploile abundente au afectat eforturile de căutare.

Citeste si: Iulia, mama din Timișoara și copiii săi, sunt îngropați într-o criptă donată. Ce decizie va lua Alexandru, tatăl copiilor

Echipele de căutare aeriană au fost nevoite să se întoarcă din cauza „condițiilor meteorologice foarte proaste, care au constat în ploaie, vizibilitate scăzută și nori groși ”, potrivit biroului șerifului din Lincoln County.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Furtunile și ploile abundente au afectat eforturile de căutare.

[Sursa foto: NY Post]

Vegetația densă din zonă a făcut căutarea băiețelului „extrem de dificilă”, a adăugat biroul de presă al șerifului.

Ryker a fost găsit în cele din urmă în districtul Sanders, la aproximativ 3,5 km de locul unde a dispărut, în timp ce o echipă de 53 de persoane căuta în zonă.

„Era bine dispus și aparent sănătos, deși îi era foame, sete și frig”, a transmis biroul șerifului. El a fost adus la Cabinet Peaks Medical Center pentru evaluare.

v


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si