Atacurile au avut loc la o casa si la sediul unei firme in Bakersfield, oras situat la 145 de km distanta de Los Angeles. Inca nu este cunoscut motivul atacurilor. „Evident, nu sunt atacuri la intamplare”, a declarat seriful Donny Youngblood pentru KERO-TV. El a adaugat ca sase persoane au murit intr-o perioada de timp foarte scurta.

Citeste si: Actrita de filme pentru adulti, care a avut o relatie cu Donald Trump, va publica o autobiografie in care a spus totul. "Sa nu credeti ca voi ascunde ceea ce sunt"

Barbatul a mers la o companie de camionete alaturi de sotia sa in jurul orei locale 17:30 si s-a confruntat cu un barbat. „Suspectul a impuscat persoana respectiva si apoi s-a intors si a impuscat-o pe sotia sa”, pentru ca ulterior sa urmareasca si sa impuste un alt barbat, a precizat Youngblood. Atacatorul s-a deplasat apoi la o casa si a impuscat pe cele doua persoane aflate inauntru. El a furat ulterior masina unei femei si s-a indreptat catre autostrada. Acolo a fost depistat de un adjunct al serifului, iar in momentul in care adjunctul l-a confruntat pe atacator, acesta s-a sinucis impuscandu-se in piept, a informat seriful.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Identitatea atacatorului nu a fost facuta publica. In afara de sotia atacatorului, nu a fost stabilita o conexiune intre victime. In jur de 30 de persoane au fost martore atacurilor si sunt audiate de politie, a anuntat Youngblood.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si