Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia- Biroul Investigații Criminale au deschis un dosar penal pentru furt, furt calificat și complicitate la furt calificat, pe numele unui bărbat de 22 de ani și unui minor de 17 ani, la data de 10 mai.

Tribunalul Constanța a dispus, față de cei doi, arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Citește și: Percheziții în Caraș-Severin și Timiș, la persoane suspecte că făceau parte din trei grupări de trafic de droguri

Ce s-a întâmplat?

La data de 4 mai cei doi ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 2.700 de lei, din locuința persoanei vătămate, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Medgidia.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că minorul, de 17 ani, ar mai fi comis o infracțiune de furt, în data de 10 aprilie, când ar fi sustras portofelul persoanei vătămate, un bărbat, de 63 de ani. În portofelul sustras se afla suma de 500 de lei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La data de 4 mai, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și furt calificat. La data de 4 mai, bărbatul, de 22 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Citește și: Mai multe persoane din Dâmbovița sunt bănuite de furturi din societăţi comerciale. Polițiștii au intervenit

Față de cei doi, la data de 4 mai, Judecătoria Medgidia a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Pe 9 mai, oamenii legii au efectuat verificarea celor două persoane, iar cu această ocazie cei doi indivizi nu au fost găsiți la domiciliu.

Citește și: Un interlop a fost prins la furat de păsări alături de soție și amantă

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare. Cele două persoane au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si