Andrei Mihai Leustean, cunoscut pe internet drept Tbo Pablo, si extrem de apreciat pentu clipurile amuzante pe care le facea publice in mediul virtual, a murit.

Tanarul originar din Barlad a murit intr-un spital din Iasi, la varsta de 29 de ani. Se pare ca organismul tanarului a cedat, in urma unei infectii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La auzul vestii ca Pablo a trecut in nefiinta, internautilor nu au reusit sa isi revina din soc. Familia lui a facut anuntul.

Citeste si: Avertizarile de vreme severa pentru toata tara! Vant puternic si temperaturi scazute, ninsori si viscol la munte. HARTA zonelor afectate

Pagina lui de Facebook era urmarita de peste 26.0000 de utilizatori. Trupul neinsufletit al lui Andrei Mihai Leustean va fi depus in cursul zilei de luni la capela bisericii Sf. Mina din Barlad.

"Odihneşte-te în pace sufletul meu frumos! Mereu vei rămâne iubirea vieţii mele! Te iubesc cu toată fiinţa mea! Leuştean Andrei Mihai- Tbo Pablo Dumnezeu să te ierte şi să te aibă în grija lui!", a fost mesajul postat de iubita lui pe pagina sa de Facebook.


 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si