Bartholomew, care a colaborat la scrierea şi producerea unor piese celebre precum "Ain’t That a Shame", "I’m Walkin’" şi "Let the Four Winds Blow", a murit duminică, la spitalul din New Orleans, a anunţat fiul său cel mare Dave Bartholomew Jr. pentru Associated Press.

Citeste si: Onur Tuna din serialul de la Kanal D, "Pretul fericirii": "Sunt un barbat romantic si nu imi este rusine sa arat acest lucru!"

A început să colaboreze cu artişi populari precum Smiley Lewis, Snooks Eaglin, Little Sonny Jones, Pee Wee Crayton, Shirley and Lee, Frankie Ford, Sugarboy Crawford şi Fats Domino.

Citeste si: Mugur Isărescu, susţinut pentru un nou mandat la BNR de coaliţia PSD-ALDE

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Domino şi Bartholomew aulucrat împreună din 1949 şi au compus "The Fat Man", marcând începutul prolific a 14 ani de parteneriat. Cei doi au un număr de melodii de succes printre care: "I’m Walkin’", "Blue Monday", "I Hear You Knocking" şi "Whole Lotta Lovin’".

Citeste si: Giani Kiriţă a invitat-o la un suc pe Mariana de la Exatlon! La final, cei doi au făcut o partidă de skandenberg! FOTO

Citeste si: Polițiștii de frontieră din Arad au înmărmurit când au văzut ce ascundea o femeie sub fustă

Recent, cei doi au cântat în 1999 la New Orleans Jazz and Heritage Festival, înainte de a fi prezenţi la premiera documentarului despre activiatea lor, "The Big Beat", de Joe Lauro.

Bartholomew are opt copii şi 25 de nepoţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si