Caz revoltător în Centrul de Permanență din Baia Sprie, care deservește 5000 de locuitori atât din oraș, cât și din localitățile limitrofe! Acolo o familie a avut parte de o situație extrem de neplăcută și neașteptată, după ce a cerut ajutor pentru fiul lor.

Concret, la ceas de seară, un copil și părinții lui au ajuns la urgență la medic pentru a cere ajutorul. Minorul plângea de ore bune, spune mama, după ce, din neatenție, s-a împiedicat cu bicicleta și a căzut cu fața pe grătarul încins.

Citește și: VIDEO Asta-i România! Focul le-a luat totul! O familie a rămas fără casă și fără tată. „Acum e urât, dar când era tati, era frumos”

Liviu Tituș Pașca a refuzat să trateze un pacient minor 

Astfel, din nefericire, băiatul s-a ales cu arsuri la nivelul feței, care necesitau îngrijiri medicale de specialitate, motiv pentru care l-au și dus părinții la doctor.

Doar că, surprinzător, medicul nu a dorit să-l evalueze și să-l trateze pe copil, motivul: nu era o urgență.

Întreaga scenă, cu medicul stând pe scaun, pe mâinile în sân, liniștit și spunând că nu este plătit pentru astfel de cazuri, a fost filmată de părinții minorului, care au făcut totul public în mediul online.

”Buna ziua, nu am vrut să postez aceste clipuri, dar m-am gândit că trebuie făcut ,,vedetă” acest „Doctor”.

Am avut un incident și am mers la urgență. Acolo medicul mi-a spus: „De ce l-ați adus, că e CACA MACA”. Băiatul meu, din greșeală și din nefericire, s-a atins de grătar și s-a ars. Am mers la Urgență la Centrul de Sănătate din Baia Sprie. Acolo au primit ca răspuns cuvintele de mai sus” este mesajul pe care părinții unui copil l-au postat pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, a ajuns viral și dialogul halucinant dintre cadrul medical și părinții minorului.

Conform acestui dialog, medicul  Liviu Tituș Pașca, fost senator al României timp trei mandate (1996-2000, 2008-2012 și 2012-2016), nu a considerat cazul minorului o urgență și, deși i s-a spus că i se va face plângere, nu s-a mișcat de pe scaun.

Ba mai mult, deși este plătit pentru a face gărzi la Centrul de Permanență din Baia Sprie și, în teorie, ar trebui să consulte pacienții din zona orașului dar și a localităților limitrofe, pentru a nu se aglomera UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, acesta nu s-a opus când părinții au spus că vor merge la alt spital.

A ținut doar să menționeze că acolo, fiind un spital mare, vor sta mult la rând, pe holuri, pentru nimic, căci arsura  minorului nu este gravă și este cauzată chiar de părinți, căci n-au avut grijă de băiat.

Citește și: VIDEO Tânărul carbonizat în accidentul de la Brăila ar fi încercat să se sinucidă în trecut. Bogdan era polițist și avea 22 de ani

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Părinte: Noi venim să primim ajutor aici și dvs spuneți că e caca-maca?

Medic: Ce ajutor?

Părinte: Păi uitați-vă la el, că de două ore plânge...

Medic: Dar cine l-a fript acolo? Eu l-am fript?

Părinte: Păi de ce sunteți pus aici?

Medic: Păi nu ați avut grijă de copil!

Părinte: S-a împiedicat în bicicletă și a căzut pe grătar.

Medic: Na, păi s-a împiedicat.

Părinte: Păi și cum faceți dumneavoastră?

Medic: Păi acum, la 10, se dă cu bicicleta?

Părinte: Dar ce vă interesează pe dumneavoastră treaba asta?

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Medic: Păi cum să nu ma intereseze? Probabil a picat pe la 7 și dvs ați venit acum cu el… 

Părinte: A zis că pentru treaba asta am venit? Că e caca-maca.

Medic: Dar cum vreți să vorbesc?

Părinte: Cum îl cheamă pe domnul ăsta? Pentru asta sunteți plătit.

Medic: Dacă te duci la urgență la Baia Mare stai vreo 4 ore.

Părinte: Acolo nu spune că e caca-maca. Pentru arsură nu stăm.

Medic: Eu sunt plătit să rezolv urgențele. Asta nu e urgență.

Părinte: Dacă e caca maca dvs pentru ce veniți aici?

Medic: Eu sunt șofer.

Părinte: Păi dacă sunteți șofer după ce stați aici pe scaun. Mergeți și stați în mașină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si