Noul concurent nu a arătat emoții și a dovedit că este o persoană carismatică și sociabilă, lucru remarcat și de fete.

Un nou concurent a intrat în casă

George este din Huși, județul Vaslui, are 21 de ani și este magician. Noul concurent le-a impresionat pe fete prin aspectul său fizic.

Citește și: Un concurent din Casa Iubirii spune că este amenințat pentru a patra oară. Andreea Mantea încearcă să gestioneze situația

Noul concurent s-a întors din Austria, acolo unde avea și un job ca magician. George a dezvăluit faptul că se simte atras de o fată, dar nu a dezvăluit cine e încă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Gală incendiară. Erisa a părăsit ”Casa Iubirii”: „A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici”

Concurentul a mărturisit faptul că nu prea a avut relații serioase în ultimul timp, dar este pregătit pentru a cuceri fata care îi este pe plac.

Un concurent din Casa Iubirii spune că este amenințat pentru a patra oară. Andreea Mantea încearcă să gestioneze situația

Andreea Mantea a observat un comportament ciudat la unul dintre concurenți și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu el. Acesta spune că este a patra oară când este amenințat, iar prezentatoarea dorește să îl pună la punct pe cel care îi face probleme concurentului.

Citește și: Cristina și Radu de la ”Casa Iubirii” se ceartă pe susținători. Ce și-au reproșat cei doi foști iubiți

Robert este concurentul care primește amenințări, iar acestea vin din partea lui Ionuț. Tânărul a evitat să vorbească până acum despre ce îl frământă, însă măcinările lui au devenit evidente și pentru cei din casă.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si