Cercetările în dosarul în care tânărul a fost reţinut sub acuzaţia de furt calificat au început după ce poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Feldioara au fost sesizaţi că unui bărbat i-au fost furaţi porumbeii.

Un tânăr a fost reţinut după ce a furat 90 de porumbei din curtea unui consătean

„Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că, în perioada 14-15 aprilie 2022, o persoană de sex masculin ar fi pătruns, fără drept, în anexa unui imobil din localitatea Tărlungeni, judeţul Braşov, de unde ar fi sustras 90 de porumbei,

fiind creat persoanei vătămate un prejudiciu de aproximativ 7.000 lei.  Cu ocazia activităţilor investigativ-operative desfăşurate în cauză, poliţiştii au identificat persoana bănuită de săvârşirea faptei ca fiind un tânăr, în vârstă de 21 ani din localitatea Tărlungeni, judeţul Braşov”, informează, sâmbătă, IPJ Braşov.

Citeste si: VIDEO- Un tânăr arestat preventiv pentru furt a evadat din secția de poliție. A sărit pe geam, deși avea mâinile încătușate

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Trei bărbaţi, cercetaţi după ce au furat dintr-o gospodărie şapte miei şi trei câini ciobăneşti

Trei bărbaţi sunt cercetaţi sub control judiciar de procurorii brăileni după ce au furat dintr-o gospodărie şapte miei şi trei câini ciobăneşti, potrivit news.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Bătaie în trafic, în judeţul Argeş, din cauza unui transport cu lemne. Au fost implicați primarul şi viceprimarul unei localități din Olt

Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de doi bărbaţi, cercetaţi pentru furt calificat.

"Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în noaptea de 08/09.04.2022, cei doi inculpaţi, împreună cu un al treilea inculpat, au pătruns, fără drept, în curtea locuinţei persoanei vătămate din localitatea Vişani şi, dintr-o anexă, au sustras şapte ovine (miei) şi trei câini ciobăneşti”, se arată în comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si