Mai este putin până la minivacanţa de Rusalii, care pentru unii dintre noi, care si-au luat liber si au "legat" Rusaliile cu 1 iunie, inseamna o vacanta in toata regula!  Din fericire, nu e nevoie să treci graniţele ţării pentru a te bucura de vremea superbă de început de vară, ci poţi petrece la mare sau la munte câteva zile de relaxare alături de cei dragi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Printre zonele mai putin umblate ale tarii pe care le poti vizita de Rusalii se numara Tinutul Secuiesc, acolo unde pana si Printul Charles a cumparat cateva case, Tara Hategului, un tinut fascinant si incremenit in timp, zona Defileului Dunarii, superb amenajata in ultima vreme, cu numeroase pensiuni deschise, sau Marginimea Sibiului, cu satele Rasinari si Cisnadioara drept centru de plecare in drumetii de neuitat. Cumparate din timp, pachetele turistice pot fi scoase la un pret rezonabil, dar preturi ok gasesti si direct la sursa, fara rezervare in prealabil.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si