Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. 

Vara se pare că nu vrea să plece din România. Meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale pe tot parcursul lunii septembrie, dar și în prima săptămână din octombrie.

Citește și: România nu scapă de căldură! Cum va fi vremea în perioada 11- 24 septembrie 2023? Temperaturile de vară se mențin și ajung la peste 30 de grade Celsius

Vremea în săptămâna 11.09.2023 – 18.09.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, astfel încât căldura va persista pe tot teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea zonelor montane şi submontane, dar şi deficitar în regiunile sud-vestice. În rest, temperaturile se vor apropia de normalul perioadei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vara nu pleacă din România. Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

Vara nu pleacă din România. Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

[Sursa foto: Facebook]

Vremea în săptămâna 18.09.2023 – 25.09.2023

Valorile termice medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toată România.

Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în extremitatea de nord-vest a ţării, dar şi deficitare în regiunile sudice şi estice. În rest, vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 25.09.2023 – 02.10.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toată țara.

Regimul Pluviometric va fi în general apropiat de intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării.

Citește și: EXCLUSIV- Vocea părinților, la început de an școlar: ”Programa mă înspăimântă”/ ”Stresul financiar e cel mai mare”/ ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Copiii cu dizabilități, un nod în gât pentru sistem”

Vremea în săptămâna 02.10.2023 – 09.10.2023 

Mediile valorile termice în această săptămână vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toată România.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru perioada 02.10.2023- 09.10.2023, în toate regiunile țării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si