Dar cu toate acestea Texas Holdem nu este singurul mod de joc de Poker, iar pe diferitele continente ale globului se mai găsesc și alte moduri de joc la fel de populare.

Pot Limit Omaha High

Omaha este tot un mod de joc de Poker extrem de popular în rândul jucătorilor. Pe orice consolă de jocuri vei intra, vei observa că primele jocuri care îți apar la recomandate sunt Texas Holdem și variantele de Omaha.

Prin grupurile de pariuri sportive telegram am găsit și informații despre care sunt cele mai apreciate jocuri de după Texas Holdem. Și care crezi că este jocul care este cel mai apreciat după ce dăm la o parte toate variantele de Texas Holdem? Evident, Omaha.

Jocul despre care vorbim în această secțiunea este Pot Limit Omaha și este primul din lista noastră deoarece este și printre puținele jocuri care seamănă foarte mult cu Texas Holdem. Singura diferență care este extrem de vizibilă între cele două jocuri este că la Omaha vei primi câte patru cărți la fiecare rundă, iar la Texas Holdem începi doar cu două. În timpul jocului, pe lângă faptul că poți crea combinații de cărți astfel încât să se decidă câștigătorul rundei, fiecare jucător va avea și dreptul de a schimba 2 dintre cele 4 cărți pe care le-a primit.

Citeste si: 8 vedete din România pasionate de poker

Practic, pentru că poți face asta, vei vedea că șansele de câștig cresc exponențial deoarece poți să alegi tu ce cărți să schimbi astfel încât să realizezi combinații de cărți în ce ritm îți dorești tu. Practic, este cea mai bună oportunitate, doar că aceleași șanse le are fiecare jucător. Deci pentru că poți realiza combinații mai ușor, va trebui să învingi mâinile adversarilor tăi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Variații de Poker mai interesante decât Texas Holdem

Variații de Poker mai interesante decât Texas Holdem

Pot Limit Omaha Low

După o analiză destul de scurtă asupra jocului de Omaha High, unde puteam să mergem mai departe decât la un joc de Omaha Low. Ceea ce este interesant este că Omaha high și Omaha low sunt foarte asemănătoare, iar singura diferență dintre șansele pe care le ai la fiecare este că trebuie să fii foarte bun la matematică. Când joci astfel de jocuri de poker, trebuie să te bazezi pe norocul și îndemânarea ta, dar și pe greșelile celorlalți jucători. Deci fie trebuie să fii atent la greșelile pe care le fac jucătorii, fie trebuie să faci cât mai puține greșeli comparativ cu ceilalți jucători de la masă.

Citeste si: Tipuri de jocuri de cazino cu dealer live

Matematica este cel mai bun prieten al tău când te joci Omaha Low, dar nu trebuie să începi să faci calcule pe tot parcursul sesiunii.

Ceea ce poți face în schimb este să fii atent la șansele pe care le are fiecare jucător în funcție de cărțile care ies treptat din joc. Dacă tu ai patru cărți în mână, practic ai de două ori mai multe informații decât ai fi avut la un joc de Texas Holdem. dacă vei schimba și două dintre acele cărți, vei mai primi informații despre alte cărți care nu se află în mâinile adversarilor, iar cu flop, turn sau river se vor mai elimina și altele. Dacă îți citești bine adversarii, vei vedea cum apar rezultatele.

Variații de Poker mai interesante decât Texas Holdem

Variații de Poker mai interesante decât Texas Holdem

7 card stud

7 card stud a fost una dintre cele mai jucate variante de Poker înainte de apariția Texas Holdem. Practic, jocul a fost detronat de variantele mai noi de Texas, iar acum nu mai vedem atât de frecvent jocuri de 7 card stud. Ceea ce este de apreciat despre acest joc este că nu mai există atât de mulți jucători, iar mesele din cazinouri duc lipsă de activitate. Acesta poate fi și un avantaj pentru tine dacă te hotărăști să te orientezi asupra unui astfel de joc.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: De ce este greu să fii un parior sportiv profesionist

Pentru că nu mai sunt atât de mulți jucători, iar specialiștii s-au reorientat către alte jocuri, asta înseamnă că dacă te vei așeza la un astfel de turneu, probabil vei găsi mai mulți amatori. 7 card stud este tot un joc unde greșelile cântăresc mai mult decât deciziile corecte, iar tu ar trebui să ai acest lucru în vedere la următoarea ta sesiune. Pentru că în 7 card stud știi exact ce valoare are fiecare carte din joc, poți imediat să determini cine are cele mai multe șanse de câștig.

Concluzie

Astfel, acestea sunt cele mai populare variații de Poker la care poți apela atunci când te-ai plictisit de Texas Holdem sau ai nevoie de o pauză de productivitate. Când ai pierdut mult la Holdem și ai nevoie să dai un refresh, alege una dintre recomandările de mai sus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si