Vica Blochina a mărturisit că a suferit mult pentru a-și îndeplini visul de a deveni balerină. În ciuda aparentei sale puternice și a faptului că mereu zâmbește, ea a dezvăluit că in copilărie a avut parte de o educație severă în Lituania, unde era necesar să fii supus la bătăi și jigniri pentru a performa în dans. Aceasta a fost o experiență dificilă pentru ea, începând de la vârsta de 4 ani.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre căsătorie. Celebrul designer a dezvăluit cum arată persoana potrivită pentru el

“Foarte multă suferință am indurat, chiar acum ascult întrebările si nu îmi vine sa cred. La cat de puternica sunt eu si rad tot timpul… A fost foarte greu pentru un copil de 4 ani... educația la noi (n.r. In Lituania) a fost, daca vrei sa fii foarte bun trebuie sa fii bătut si jignit. Așa am crescut, bătută si jignita in sala de dans”, a declarat Vica cu ochii in lacrimi.

Ce a transmis Vica Blochina

În continuare, Vica a vorbit despre tatăl său și recunoștința pe care o simte față de el. Ea a afirmat că a avut o relație foarte bună cu tatăl său și că acesta a fost un părinte iubitor și grijuliu. Vica Blochina și-a împărtășit aceste amintiri personale cu sinceritate și într-un mod emoționant în timpul interviului.

Ea a subliniat eforturile și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și urma pasiunea pentru dans și a evidențiat importanța sprijinului și iubirii familiei în realizarea acestui vis.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat misterios, sfâșiat de durere la mormântul lui Răzvan Ciobanu! "Plânge în hohote, săracul"! Vezi cum arată tânărul! EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina, prima declarație după ce s-a aflat că trebuia să fie în mașină cu Răzvan Ciobanu: „Mă doare tare rău”

“I-as mulțumi pentru tot tatălui meu, pentru ce sunt eu acum. Am avut o relație foarte buna cu tata… M-a iubit foarte mult, a fost un părinte bun. Poate, într-adevăr, foarte dur, nu mi-a spus niciodată ca ma iubește, dar a avut mereu grija de mine…”, a povestit vedeta.

Citește și: Vica Blochina, mărturisiri emoționante aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Nu mi-a spus niciodată că mă iubește, dar a avut mereu grijă de mine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si