Șoferița în vârstă de 72 de ani nu purta centură de siguranță. Circula pe un bulevard din Timișoara, când, deodată, a atins scuarul având ceva viteza, iar mașina s-a răsturnat.

Șoferița de 72 de ani a decedat în urma impactului

Martor: „Eram pe trecerea de pietoni si am vazut-o pe doamna că a dat peste bordura aceasta și s-a dat peste cap, pe plafon.

În momentul ăla și-a spart geamul.”

Trupul femeii a fost proiectat prin geam și a fost găsit la metri distanță de autoturism. Martorii au sunat de urgență la 112, dar pensionara decedase.  

Martor:   „Apoi am văzut pe doamnă pe jos. I-am pus mâna la gât să văd dacă are puls și am sunat la poliție.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Moartea misterioasă a unui bărbat. Oamenii legii l-au găsit decedat, cu capul strivit: „A fost descoperit prea târziu”

Poliția a deschis o anchetă

Oamenii legii au deschis o anchetă, dar și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeste si: Accident rutier grav. O persoană a pierit, iar alte trei sunt rănite

„O femeie, în vârstă de 72 de ani, a condus un autoturism pe strada Divizia 9 Cavalerie, dinspre strada Aristide Demetriade, iar la intersecția cu strada Ion Roată a intrat în coliziune cu scoarul despărțitor al celor 4 benzi de deplasare și s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul femeii”, a fost comunicatul emis de reprezentanții IPJ Timiș.

Citeste si: Accident mortal în Timișoara! O femeie a decedat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, în urma impactului cu un scuar

VIDEO: Imagini de la locul tragediei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si