Cosmin a fost în centrul atenției într-o discuție intensă din gala de duminică de la "Casa Iubirii". Comportamentul său de flirt cu Julia a părut să o deranjeze pe Ștefania.

Citește și: VIDEO. "Îmi place unul care să fie obsedat de mine". Cosmin, lăsat în ceață de Ștefania la date-ul de Dragobete

După cum a remarcat și moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, Cosmin se tot ducea spre Julia, deși ea îl tot trimitea la plimbare. 

"Mă mai vrei?", a întrebat-o Cosmin pe Julia în diverse momente aparent umoristice din casa băieților sau din grădină.

Ștefania a fost întrebată ce a simțit privind scenele dintre Cosmin și Julia. "Ce ai mai observat pe material? Insistența cu care o tot întreba? Ai văzut și flirtul?"

Verdict pentru Cosmin: "Vrei să te placă cât mai multe fete"

Ștefania a fost singura care nu a râs în timpul materialului, semn clar că a fost deranjată de comportamentul lui Cosmin.

"Este un ego masculin. Chiar dacă nu vrei o fată vrei să știi că te place. Și dacă se poate să te placă cât mai multe fete, Doamne ajută! Poți să nu le vrei, dar îți place, ține de acest ego masculin", a explicat Andreea Mantea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Patrick i-a dat dreptate, dar Larisa a părut deconectată de la subiect și nu s-a supărat. "E bine că nu ai auzit", i-a spus Patrick. 

gala casa iubirii

Cosmin din Casa Iubirii a jucat rolul lui Don Juan în raport cu Julia

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce părere are Ștefania despre "glumițele" lui Cosmin cu Julia

Cosmin nu consideră că a făcut ceva deplasat. "Au fost glumițe, toată lumea a râs", s-a justificat el.

"Julia a avut în trecut o atracție pentru mine și cum este încă o femeie liberă, aș putea să o întorc, dar nu intenționez asta", a spus el, spre uimirea moderatoarei din Casa Iubirii.

Ștefania nu a părut amuzată de glumele pe care Cosmin, Patrick și Robi le-au făcut cu privire la flirtul cu Julia.

"Fain joc! Au fost niște glumițe de prost gust. Știind că mă deranjează și că am avut discuția chiar în aceeași zi..", a răbufnit Stefania.

Ștefania, dezamăgită de Cosmin?

Ștefania, dezamăgită de Cosmin?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cosmin o roagă pe Ștefania să nu exagereze că nu a fost nimic serios. "Nu e nimic aiurea".

Julia a încercat să detensioneze situația din gală: "Poate asta se intampla din cauza comportamentului meu jucaus...Eu le-am spus baietilor sa ma evite deoarece fetele sunt deranjate..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si