Andra și Andrei s-au cunoscut pe social media, iar povestea de dragoste dintre ei s-a înfiripat rapid.

"Mi-a dat follow pe instagram și după am început să vorbim. Și după cât timp v-ați văzut? Cam 2-3 săptămâni, da. Două- trei săptămâni a durat tot."

Tinerii se cunosc mai întâi pe social media

La fel a cunoscut-o și Cristi pe Maria, doar că pe atunci amândoi erau în alte relații.

"Am stat și m-am uitat pe contul ei timp de 2-3 săptămâni, mi-am încheiat eu relația, și-a încheiat și ea relația și am zis să ieșim."

Și a fost cu noroc, căci au devenit iubiți chiar dacă fata spune că a pus inițial răul în față până l-a cunoscut mai bine.

"Pe internet poate să-ți bage vorbe dulci, iar în realitate să-ți facă lucruri nașpa!"

Citește și: Un brăilean a bătut polițiștii care au venit în intervenție

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dar tot mai mulți tineri își asumă riscurile- se pare! Iar pe unele aplicații arma cuceririi nu constă doar în poze, ci și în bani.

"Aici refuzi persoana, aici dai super like, aici dai înapoi la persoana cealaltă. La fel, trebuie să bagi bani. Cu câte fete ai vorbit? Până acum cred că cu vreo 4-5."

"Deci dau like-uri la întâmplare, 50 de like-uri într-o zi și dacă se întâmplă să dea și o fată înapoi, atunci întrăm în conversație, dar depinde dacă ne placem reciproc.

Dacă nu, la revedere și asta e!"

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Și cum speranța moare ultima, unii adorm și se trezesc pe astfel de aplicații. Alții încearcă să fie mai cumpătați.

"Habar n-am, de vreo 3-4 ori pe săptămână? Dar nu în fiecare zi."

"Am ieșit cu tipe, dar nimic serios. Doar distracție și atât."

Trendul întâlnirilor în Metaverse prinde putere

Mai există și categoria celor care folosesc aplicațiile de dating ca să se amuze, spun ei.

Mai nou, la nivel mondial prinde putere un nou trend- cel al întâlnirilor în Metaverse. Practic, aplicațiile generează un avatar care se duce la întâlnire în diverse locuri în locul tău. Abia dacă discuția virtuală merge strună- are loc și una fizică.

Citește și: VIDEO- Vedetele showbiz-ului românesc, însoțite de copii la evenimente

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Taher Sonu, psiholog: "Este un subiect un pic controversat, la fel cum era ideea de a ieși cu cineva la întâlnire în anii 2000. Ideea de a te cunoaște cu cineva pe net era foarte străini, era ciudată, cu toate că astăzi a fost adoptată pe scară largă!"

Valentin Lăzurean, expert social media: "Tot ce face el este să ne dea, statistic vorbind, niște rezultate sau conversații plauzibile. Nu are o vreo emoție în sine și nu poate să simtă ceva, doar poate să mimeze datele pe care i le-ai dat."

Citește și: Mesaje de dragoste 2023: „Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seama ce mult însemni pentru mine!”

Taher Sonu, psiholog: "În momentul în care ne vom putea integra simțurile la internet, în momentul respectiv o să vedem o schimbare de paradigmă radicală în ceea ce privește primele întâlniri."

Potrivit statisticilor, 44% dintre tinerii cu vârsta de sub 30 de ani au folosit aplicații online pentru întâlniri amoroase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si