Imagini șocante au circulat în ultimele ore pe rețelele sociale, cu o bătaie teribilă care a avut loc între două femei pe o plajă populară din Italia, potrivit publicației  Il Mattino.

Citește și: Ce rute alternative sunt pentru ocolirea Podului Giurgiu-Ruse. Cum poți să ajungi rapid cu mașina în Grecia sau Turcia

Femeile și-au aruncat palme și pumni în încercarea de a pune mâna pe un șezlong cât mai aproape de mare, potrivit presei italiene.

Citește și: Hidratare sănătoasă și răcorire naturală pe timp de caniculă. Trei ceaiuri care te ajută în lupta cu vremea caldă de afară

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Orașul din România unde locuitorii sunt amendaţi drastic dacă dau bani cerşetorilor- antena3.ro

Cele două turiste sunt filmate în timp ce se lovesc și se apucă de păr pe nisip, în timp ce restul turiștilor încearcă să aplaneze conflictul.

Două femei s-au încăierat până la sosirea poliției

Două femei s-au încăierat până la sosirea poliției

[Sursa foto: Twitter]

Bătaie pe plajă pentru un șezlong

Lupta între cele două femei au fost filmate într-o stațiune populară din Varcaturo, în zona Napoli.

Imaginile înregistrate cu telefonul de alți turiști au ajuns rapid pe internet, devenind virale pe rețelele sociale.

„Violența necontrolată, cei care nu știu să se comporte în public trebuie să fie reeducați”, a transmis deputatul Francesco Emilio Borrelli pe rețeaua X, după ce a re-postat videoclipul controversat.

Un martor a relatat- a povestit Borrelli- că, în timpul zilei, aceste două femei au sosit și au cerut salvamarului un șezlong chiar lângă mare, care să fie pus în fața celor care au ajuns dimineața devreme pentru a-și asigura cele mai bune locuri.

La refuzul personalului stațiunii de plajă, femeile au început să se bată, atacându-i mai întâi pe cei care stăteau lângă apă și se bucurau de o zi la plajă și apoi pe salvamarii înșiși.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si