Multă lume își amintește că, înainte de a deveni un cunoscut interlop, Costel Corduneanu a fost un luptător care a participat la Jocurile Olimpice, alături de boxeri ca Leonard Doroftei.

Citește și: Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din toată țara îi spun adio: "Un gol imens în inimile noastre"

Fostul sportiv Costel Corduneanu, care a reprezentat România la nivel internațional, a suferit o intervenție chirurgicală complicată la inimă, iar medicii nu au putut să îi salveze viața.

Citește și: De ce nu a fost deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Familia sa a explicat motivul, chiar înainte de înmormântarea fastuoasă

Vineri, trupul neînsuflețit al luptătorului din Iași, Costel Corduneanu va fi condus pe ultimul drum! În cele două zile de doliu, sute de persoane i-au adus un ultim omagiu.

Cavoul lui Costel Corduneanu este gravat cu Jocurile Olimpice: „Nu te vom uita niciodată, Legenda noastră!”

Cavoul lui Costel Corduneanu din marmură neagră este gravat cu cercurile de la Jocurile Olimpice, iar pe cruce este regăsit mesajul „Nu te vom uita niciodată, Legenda noastră!”.

Logo-ul Jocurilor Olimpice nu a fost omis, el regăsindu-se pe capacul cavoului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cavoul lui Costel Corduneanu jocurile olimpice

Cavoul lui Costel Corduneanu

[Sursa foto: BZI]

„Costel Corduneanu, Ștefan cel Mare al Moldovei, multiplu medaliat și participant la Jocurile Olimpice Mondiale”, mai este scris pe capacul cavoului lui Costel Corduneanu, potrivit BZI.

Trecutul de campion al lui Costel Corduneanu

Înainte să devină interlop, Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai bine cotați luptători români. Fostul sportiv a fost campion mondial la cadeţi şi a făcut parte din lotul României la două ediţii ale Jocurilor Olimpice.

Costel Corduneanu a ocupat locul 9 la Jocurile Olimpice de la Barcelona, 1992, și locul 14 la Jocurile Olimpice de la Atlanta.

"Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes- Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu sa îl odihnească!", a transmis FRL pe pagina de Facebook.

Costel Corduneanu, condus pe ultimul drum

Imagini emoționante de la priveghiul interlopului  Costel Corduneanu! Sute de oameni au venit la cortul de lux din Iași, acolo unde sicriul de culoare neagră cu trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a fost depus. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Maneliști celebri, precum Tzancă Uraganu, Florin Salam, Narcis și Ștefan de la Bărbulești i-au cântat la căpătâi.

Un covor lung, roșu a fost pus în sală, iar pe sicriu a fost așezat drapelul României. Nu în ultimul rând, medaliile obținute în cariera sportivă a lui Costel Corduneanu au fost puse pe lângă sicriu, mulți cunoscându-l prin prisma competițiilor importante la care a participat de-a lungul vieții.

Costel Corduneanu, înmormântat vineri 19 aprilie

Costel Corduneanu, înmormântat vineri 19 aprilie

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Cum arată cavoul cu Jocurile Olimpice al lui Costel Corduneanu

Cum arată cavoul cu Jocurile Olimpice al lui Costel Corduneanu

[Sursa foto: bzi]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si