Anca a lucrat cativa ani ca si expert in gestionarea de proiecte cu fonduri europene. Acum este un wedding planner de succes in Transilvania.

Anca Macarie- wedding planner: Este o meserie interesanta, diferita de un job clasic, presupune foarte multa interactiune si in legatura cu clientii practic. Mirii o sa ajunga sa iti fie niste prieteni, trebuie sa fie o chimie intre wedding planner si miri.

Despre aceasta chimie si secretul organizarii unui eveniment perfect, Anca vorbeste si la cursurile pe care le preda in Cluj Napoca.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Mesajul emoționant pe care Andreea Bălan i l-a transmis lui George Bucea înainte de a deveni soția lui: „Nunta noastră este o încununare a...”

Cursurile sunt interactive. Cei inscrisi invata cum se organizeaza o nunta de la A la Z, cum sa ii pregateasca pe miri pentru cea mai importanta zi din viata lor si cum sa se faca remarcati pe aceasta piata a nuntilor.

Cursul de wedding planner dureaza sase saptamani si costa 1500 de lei. Dupa absolvire cursantii primesc o diploma care atesta faptul ca sunt profesionisti in acest domeniu.

Meseria de organizator de nunti a devenit mai cunoscuta de cativa ani si in Romania. Job-ul in sine presupune multe provocari, creativitate si implicare, iar rasplata este pe masura. Un wedding planner poate castiga pe un singur contract aproximativ 1.500

de euro.

Citeste si: VIDEO| Iulia și Christian Sabbagh, nuntă în 48 de ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si