Reluarea relației dintre Robi și Virginia din "Casa Iubirii" pare să fie de domeniul fantasticului.

Virginia se îndoiește că Robi poate face schimbarea de care ea are nevoie, iar Julia a convinsă că Robi nu poate fi serios mai mult de două zile.

Citește și: "Tu mă vezi ultima femeie". Julia plânge și îi aduce acuzații grave lui Robi. Concurenta a ajuns la limita răbdării, după ultimul gest făcut de craiovean. Reproșurile au venit din ambele părți pe bandă rulantă

Andreea Mantea: Crezi că asta va fi karma lui Robi în drumul spre inima Virginiei? Crezi că îi va întoarce spatele Virginia?
Julia: Eu am o teorie, pe care Robi o consideră conspirațională.
Robi: Ea este Mama Omida! Faceți cunoștință cu ea.
Julia: Nu am avut niciodată o discuție cu Virginia referitor la asta, dar cred că Virginia o să dorească să vadă schimbarea asta la Robi nu pentru o săptămână, ci pe un parcurs mai îndelungat.

Julia: "Robi poate fi serios cel mult două zile"

Julia crede că Virginia se va împăca cu Robi doar doin momentul în care o să vadă că Robi este serios pe o perioadă mai lungă de timp.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Virginia îl vede sincer pe Robi, dar e sceptică în privința schimbării!

Întrebarea este dacă Virginia o să l ierte pe Robi și dacă va fi de acord să se împace cu el, consideră Andreea Mantea.

Julia: Virginia a ținut la Robi, nu prea cred că și invers. Robi își dorește schimbarea, dar nu va reuși să o facă atât de repede cum își dorește el.

Julia nu crede că Robi se poate schimba peste noapte. "Nu este pregătit pentru o relație cu o femeie ca și Virginia, pentru că ea își dorește un alt fel de nivel de relație la modul serios. Pentru Robi a fi serios ține doar două zile".

Robi nu este de acord și răbufnește din nou: "Iar ești tu Mama Omida".

Nici Virginia nu este convinsă că Robi este în stare în prezent să aibă o relație serioasă.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si