Bravo, ai stil! Celebrities.  Vizibil afectata, concurenta se dezarmeaza de taria cu care isi confrunta adversarele si cu vocea tremuranda, explica care sunt motivele care o fac sa nu se poata opri din plans.

Se asterne o liniste mormantala in platoul emisiunii, concurentele sunt patrunse de starea de spirit a Andreei Tonciu si cu greu isi stapanesc si acestea lacrimile.

Care este motivul pentru care Andreea Tonciu lasa garda jos si intreg momentul va fi dezvaluit telespectatorilor in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

Bravo, ai stil! Celebrities. Nouă concurente

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus sunt pregătite de bătălia stilistică, pentru a demonstra în fața juraților și telespectatorilor că stilul adoptat li se potrivește și ca mari comunități de fani se vor regăsi în ținutele vestimentare propuse de ele.

Citeste si: Care este valoarea premiului pus la bătaie la „Bravo, ai stil! Celebrities”.Noul sezon al show-ului începe miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00

Bravo ai stil Celebrities
Bravo ai stil Celebrities

La finalul acestei „călătorii” extraordinare, în care concurentele vor câștiga și mai multă experiență, dar și un număr impresioant de fani, va exista o singură învingătoare. Aceasta va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000

de lei.

O mulțime de alte surprize fabuloase vor fi anunțate de prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, în edițiile viitoare „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Nu ratați premiera show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00. Emisiunea va fi difuzată de miercuri până vineri, la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00.

Un adevărat fenomen

Cel mai urmărit show de fashion din România, devenit un adevărat fenomen generator de comunități întregi de fani în online, revine pe micile ecrane, la Kanal D, cu surprize uriașe, sub numele

de “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Bravo, ai stil! Celebrities. Noul sezon

Noul sezon al emisiunii a început la Kanal D miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00, și va putea fi urmărit patru zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă. Serile de Gală vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00. În serile de sâmbătă, telespectatorii vor afla cine se află în topul preferințelor și cine părăsește competiția stilului.

Citeste si: Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus, prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar și cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, sunt gata pentru întâlnirea cu telespectatorii. În decorul spectaculos, invadat de lumina reflectoarelor, cele nouă aspirante la marele titlu vor defila în fața juraților și a telespectatorilor pentru a-și demonstra veleitățile stilistice.

“Suntem o adevărată echipa, o familie, aici la <Bravo, ai stil! Celebrities>. Am început filmările pentru emisiune, așa că trebuie să vă mărturisesc că de abia aștept să le vedeți evoluând pe podium pe cele nouă concurente. De abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii, cel de-al șaselea sezon va fi unul la superlativ; concurentele sunt mai pregătite ca niciodată, iar pretențiile juraților sunt cu atât mai mari cu cât aceste tinere au deja

exercițiul notorietății și al televiziunii”,  spune Ilinca Vandici.

Bravo, ai stil! Celebrities. Vot prin SMS

Telespectatorii vor avea un cuvânt important de spus în evoluția în concurs a concurentelor, pentru că aceștia își vor putea susține favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS. În timpul Galelor se vor face eliminările, în urma voturilor. Mai multe informații referitoare la mecanismul de votare vor fi furnizate în cadrul edițiilor televizate “Bravo, ai stil! Celebrities” de prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici.  

Citeste si: “Bravo, ai stil! Celebrities”, din 22 ianuarie, la Kanal D!

Nu ratați, premiera show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00, la Kanal D! Emisiunea va putea fi urmărită patru zile pe săptămână. De miercuri până vineri, de la ora 22:00, si, în fiecare sâmbătă, Galele emisiunii vor fi difuzate începând cu ora 23:00.

Bravo ai stil Celebrities
Bravo ai stil Celebrities

Declarațiile făcute de concurente

Theo Rose marturiseste ca spiritul de artist este unul dintre atuu-rile pe care mizeaza si crede ca varietatea de stiluri vestimentare extravagante pe care le va adopta o vor scoate din zona ei de confort si o va propulsa in preferintele publicului, dar si ale juratilor. Concurenta recunoaste, insa, ca se teme de parerile contracandidatelor si ale juratilor in ceea ce priveste alegerile vestimentare ale sale.

“Pentru ca sunt artista, sunt creativa. Cred ca in aceasta competitie voi aduce mari surprize, tocmai pentru ca imi voi permite sa merg in zone mai <nebune> din punct de vedere vestimentar. Imi este teama de parerea celorlalti, de mine, de cum voi reactiona la unele critici care mi se aduc. Oricum, sunt mai mult entuziasmata decat speriata”, spune Theo Rose.

Bianca Rus spune ca atat ea, cat si celelalte concurente vin cu un background urias, puternic in moda, toate acestea avand sase foarte mari de a castiga.

Citeste si: Formula completă „Bravo, ai stil! Celebrities”. Află cine sunt ultimele trei concurente!

Vreau sa evoluez, sa ma regasesc, pentru ca in urma operatiei pe care am avut-o nu sunt foarte prietena cu oglinda. Sper sa fie totul bine. Nu imi este teama de nimeni. Toate avem sanse egale, trebuie doar sa demostram cat suntem de bune”, spune Bianca Rus.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bianca Giurcanu mizeaza pe tenacitate la “Bravo, ai stil! Celebrities” si isi doreste ca publicul telespectator sa o cunoasca si prin alta prisma, in toate situatiile in care aceasta va fi pusa. Tanara marturiseste, inainte de prima intalnire cu juratii si podiumul, ca are emotii referitor la ce va spune Catalin Botezatu despre alegerile ei vestimentare.

“Imi doresc sa ma dezvolt din punct de vedere vestimentar si publicul sa ma cunoasca asa cum sunt, pentru ca pana sa intru in aceasta competitie, eram cunoscuta mai mult in mediul online, acolo unde activez. Sunt perseverenta si imi doresc foarte mult ca totul sa iasa foarte bine. Imi este un pic teama de ceea ce va comenta Catalin Botezatu ”, spune Bianca Giurcanu.

Gina Chirila vrea sa demonstreze la “Bravo, ai stil! Celebrities” ca stilul ti-l definesti, prin exploatarea la maximum a calitatilor tale, indiferent de trasaturile fizice. Viitoare mamica, aceasta afirma ca va face fata cu brio provocarii.

Citeste si: „Bravo, ai stil!- Celebrities”, o nouă provocare ce duce competiţia la alt nivel

“In acest concurs voi fi eu insami si imi doresc ca publicul sa ma descopere, sa ma vada asa cum sunt. Ma bucur de tot ceea ce se intampla in aceasta perioada; desi sunt insarcinata, cred ca voi face fata cu brio, sunt puternica. Nu conteaza in ce situatie te afli, ca esti slaba, mai putin slaba, insarcinata sau nu, trebuie sa iti descoperi caracterul, si nu neaparat frumusetea. Si sa ti le exploatezi la maximum, dupa ce ti-ai descoperit aceste atu-uri, asta cred eu ca este foarte important ”, spune Gina Chirila.

Andreea Tonciu declara razboi, chiar inainte de inceperea filmarilor, contracandidatelor sale. Concurenta afirma ca isi va apara ferm alegerile vestimentare.

Citeste si: Ce ii sfătuiește Ilinca Vandici pe tinerii absolvenți de liceu care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat?

Sunt sexy si spontana. Aceste doua cuvinte ma vor defini in acest concurs. Nu imi este teama de contracandidate, imi voi apara alegerile vestimentare prin stilul meu care ma caracterizeaza. Voi apela la diplomatie, in comentariile despre alegerile vestimentare, insa, daca eu voi considera ca mi se face o nedreptate, ma voi dezlantui ”, spune Andreea Tonciu.

Raluca Tanase isi propune ca in aceasta competitie sa experimenteze si alte zone de styling, mai putin confortabile. Artista spune ca varietatea de caractere care le defineste pe concurenta va duce la anumite situatii conflictuale.

Citeste si: VIDEO| Imagini unice din "casa de vedetă" a Emilianei Burghelea, fostă concurentă "Bravo, ai stil"

“Cred foarte mult in tinutele vestimenare pe care le voi purta si cred ca foarte important este sa te simti bine in hainele pe care le porti. Atitudinea conteaza, sunt convinsa de asta, insa stiu ca voi face greseli vestimentare, nu ma consider un fashion icon. Sunt in aceasta industrie, in acest mediu, dar sunt specializata in actorie si muzica; dar ma documentez foarte mult, voi incerca sa nu raman in aceeasi zona stilistica care imi este confortabila. Sunt adepta stilului clasic, dar voi experimenta si alte zone. Suntem foarte diferite, (n.r. concurentele), fiecare adoptam un alt stil vestimentar, nu cred ca vom ajunge la un numitor comun de fiecare data, asa ca ma astept si la conflicte intre noi”, spune Raluca Tanase.

Deea Codrea este increzatoare in fortele proprii si scopul ei este acela de a castiga aceasta competitie. Aceasta isi doreste sa ii cucereasca pe jurati si pe telespectatori prin simplitate, demonstrand, in acelasi timp, ca moda nu consta doar in actualitate si in trenduri. 

“Am venit la <Bravo, ai stil! Celebrities> ca sa castig. Vreau sa demonstrez in aceasta competitie ca lucrurile simple pot da rezultate spectaculoase si ca simplitatea nu s-a demodat. Eu mizez pe un stil minimalist, cu cateva accente vintage. Vreau sa transmit celor din fata micilor ecrane ca stilul nu este despre cat costa o tinuta, ci despre cum este o tinuta vestimentara”, spune Deea Codrea.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Calina Dumitescu este increzatoare in fortele proprii si se declara invingatoare, marturisind ca, la o analiza rapida a contracandidatelor sale, are sanse mari de a castiga.

“Sunt o persoana foarte versatila si mereu am incercat lucruri noi din punct de vedere vestimentar. Scopul meu este acela de a castiga acest concurs. Cred ca am sanse foarte mari, acum, dupa ce mi-am vazut contracandidatele. Vom vedea ce se va intampla. Voi avea argumente solide in momentul in care imi voi apara alegerile vestimentare”, spune Calina Dumitrescu.

Maria Iiloiu declara ca va surprinde de fiecare data cu alegerile ei vestimentare, dorindu-si ca prezenta ei in acest show sa destinda publicul, iar ea sa isi regaseasca stilul care o defineste.

“In aceasta competitie voi miza pe perseverenta si inteligenta. Voi incerca o varietate de stiluri vestimentare pe care le voi adopta la <Bravo, ai stil! Celebrities>, nu as vrea sa plictisesc. Asa voi afla si in care dintre acestea ma voi regasi. Sunt o persoana care surprinde, dar de fiecare data, in mod placut ”, spune Maria Ilioiu.

Citeste si: Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu revin in formula consacrata, la masa juriului show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”

Bravo, ai stil! Celebrities. Surprize uriașe

„Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen care a inspirat o ţară întreagă redefinind noţiunea de eleganţă, atitudine şi frumuseţe, se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o nouă generaţie de concurente, pregătite să cucerească milioanele de telespectatori, de această dată reunite sub numele de „Bravo, ai stil!- Celebrities”.

O surpriză uriaşă a noului sezon o reprezintă selecţia concurentelor, fiecare dintre acestea fiind deja cunoscută publicului larg. Exersate in lumea stylingului şi a interacţiunii cu fanii, acestea vor duce competiţia stilului la un alt nivel. Ambiţioase, pregătite şi nerăbdătoare să intre în cea mai captivantă bătălie a stilului, vor fi o adevarată provocare pentru cei aflaţi în faţa lor pentru a le juriza apariţiile; pentru că sunt îndrăzneţe, pregătite şi conştiente de puterea lor de convingere.

Citeste si: Catalin Botezatu: „Energia mea vine din dragostea pentru munca”

Bravo, ai stil! Celebrities. Ilinca Vandici

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, va reveni în faţa telespectatorilor, însoţindu-le pe concurente în, poate, cea mai spectaculoasă experienţă a vietii lor.

„Mi-a fost foarte dor de  <Bravo, ai stil!>, de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele !”, a declarat Ilinca Vandici.

„Bravo, ai stil!”, unicul reality show din România despre stil şi atitudine a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii.  Emisiunea  s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.

Mai multe detalii despre noul sezon „Bravo, ai stil!- Celebrities”, reality show-ul fenomen ce va fi difuzat, în curând, de Kanal D, vor fi furnizate, în perioada următoare, prin comunicate de presa şi pe toate proprietatile Dogan Media International: Kanal D, Radio Impuls şi proprietăţile online: kanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, stirilekanald.ro, radioimpuls.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si