Înșelăciunea căreia i-a căzut victimă femeia din Iași este cunoscută sub denumirea de "metoda generalul". Impostorii se pretind a fi soldați americani și postează pe conturile de socializare fotografii menite să câștige inimile femeilor singure. După ce își aleg o victimă, susțin că nu pot comunica cu ea decât prin mesaje.

Primesc bani folosind „metoda generalul” 

La fel s-a întâmplat și de această dată când, cel care își spune Ronnie pe o aplicație de dating, susținea că lucreaza în Siria la o bază militară unde regulamentul strict nu-i permitea să telefoneze sau să vorbească prin

videocall.

Femeia, de bună credință, i-a trimis cât a putut: 7.000 de euro. De restul s-a împrumutat la bancă.

Din punctul meu de vedere, această rețea, pentru că vorbim despre o rețea condusă de oameni inteligenți, care cred că au studii în psihologia umană. Până nu te întâlnești fizic cu persoana respectivă, cel mai bine ar fi să nu-i dai niciun ban..., a declarat Codrin Stupariu, avocat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. O tânără de 29 de ani din Găești și-a prins soțul cu altă femeie în mașină. De necrezut ce a făcut!

Iubirea a costat-o amarnic și pe o bucureșteancă. 270 de mii de euro i-a dat, credea ea cu împrumut, unui tânăr care pretindea că investește banii în criptomonede. Individul a ajuns până la urmă pe mâna poliției și este cercetat pentru înșelăciune și fals informatic.

În ceea ce privește cazul de la Iași, când și-a dat seama că totul este o poveste trucată, femeia a făcut plângere la poliție.
Rămâne de văzut când și mai ales dacă își va recupera banii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si