Kylian Mbappé a fost prezentat, marți 16 iulie, drept jucătorul lui Real Madrid în fața a zeci de mii de fani pe celebrul stadion Bernabéu.

Starul francez a jurat că va „da totul” pentru campionii din LaLiga, clubul cu cel mai titrat palmares din istorie.

Kylian Mbappé, în vârstă de 25 de ani, a semnat un contract pe cinci ani cu clubul spaniol după ce a părăsit Paris Saint-Germain prin transfer gratuit, după expirarea contractului anterior.

Ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid?

Este confirmat oficial că starul francez Kylian Mbappe va purta tricoul cu numărul 9 la Real Madrid, urmând același drum ca idolul său, Cristiano Ronaldo.

Ronaldo a purtat același număr după mutarea lui la "Los Blancos" în urmă cu 15 ani, înainte de a trece în cele din urmă la tricoul cu numărul 10.

Câți bani câștigă Mbappe la Real Madrid?

Internaționalul francez Kylian Mbappe a fost supus unei examinări medicale marți dimineață, înainte de vizita pe terenul de antrenament Valdebebas din Madrid, unde a pus oficial pixul pe hârtie cu privire la noua sa înțelegere.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

Mbappe a ajuns apoi pe Bernabéu, unde fanii stătuseră ore întregi la coadă pentru a lua parte la prezentare, care a început în jurul orei locale 12.30 (14,30 ora României).

Salariul lui Kylian Mbappe este alcătuit din mai multe elemente. Real Madrid îi va plăti cel puțin 45 de milioane de euro pe an: 15 milioane salariu, 30 de milioane, "felia" din prima de instalare care se împarte în cinci ani.

La acești bani se pot adăuga și alții, din bonusuri de performanță.

Primele declarații la Real Madrid ale lui Mbappe: "Un vis devenit realitate"

"Wow. Este incredibil să fiu aici", a spus Mbappé în limba spaniolă. "Am visat mulți ani să joc pentru Real Madrid și astăzi visul devine realitate”.

Madridul a anunțat luna trecută că Mbappé a fost de acord să li se alăture, punând capăt lungii lor urmăriri către atacantul star, după ce a fost aproape de a semna cu el în 2017 și 2022.

"Vreau să-i mulțumesc mai întâi președintelui [Florentino Pérez]”, a spus Mbappé. "A crezut în mine din prima zi. S-au întâmplat multe lucruri, dar vreau să vă mulțumesc. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au lucrat pentru mine să ajung aici. Știu că a fost greu, dar acum sunt aici, Sunt jucătorul lui Real Madrid", a precizat Mbappe. 

Citeste si: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: Din închisoare la o emisiune tv, cu brățară electronică la picior. Povestea incredibilă a infractoarei de origine rusă- antena3.ro

"Am dormit mulți ani visând că voi juca într-o zi la Real Madrid, iar azi s-a îndeplinit acel vis", a scris Mbappe în fotografia postată pe rețelele sociale.

Visul lui Mbappe, devenit realitate

Visul lui Mbappe, devenit realitate

[Sursa foto: Twitter / Real Madrid]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si