Nu degeaba spunea cândva Marilyn Monroe că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Niciun alt cadou nu poate fi mai potrivit pentru o doamnă decât diamantul perfect. Iar o astfel de piatră prețioasă se găsește chiar în Beverly Hills.

Cadouri de lux pentru Crăciun

Această bijuterie spectaculoasă este un inel format din nouă baze circulare apropiate, unite de un diamant mare și pare să fie vedeta sezonului. Este o bijuterie de 30 de karate și costă nici mai mult, nici mai puțin de 6 milioane și jumătate de dolari.

Însă, nici suratele ei nu se lasă mai prejos. O altă bijuterie mult râvnită, aflată pe lista celor mai exclusiviste cadouri, este și acest inel rectangular a cărui valoare este de 5 milioane și jumătate de dolari. Însă, diamantele nu sunt singurele aflate în preferințele clienților pretențioși.

Citește și: EXCLUSIV! Maria Dragomiroiu, despre bucuriile pe care le aduc sărbătorile de iarnă într-o familie. Cântăreața a făcut mărturisiri emoționante: ”Cel mai importat să poți să spui te iubesc”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

„Sunt căutate accesoriile subtile, elegante, unice și nu foarte exagerate. Bineînțeles, există și excepții pentru că suntem pe o stradă internațională și avem clienți din întreaga lume, așa că mereu apar anumite persoane care își doresc ceva mare și extravagant. Dar pentru majoritatea este important să fie cât mai simple”, a explicat proprietarul unei bijuterii.


Industria modei oferă variante atractive pentru cei care nu sunt fani ai bijuteriilor în varianta clasică: curele cu catarame din aur și diamante, al căror preț ajunge la 100 de mii de dolari. Nici jachetele din piele de crocodil nu sunt deloc de neglijat, căci sunt spectaculoase atât la aspect, cât și la preț: ajung la 90 de mii de dolari.
La capitolul cadouri luxoase, Moșul s-a gândit și la colecționarii de artă, care au la dispoziție statuete din bronz, în mărime naturală, al căror preț se apropie de două milioane de dolari.

Specialiștii din industria luxului se așteaptă la o explozie a vânzărilor în această perioadă de sărbători. Ei estimează că anul acesta se vor face cumpărături de lux în valoare de aproape 10 miliarde de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si