Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Meditațiile la sport, tot mai căutate de cei care vor să intre la Academia de Poliție

Meditațiile la sport sunt tot mai căutate de cei care vor să intre la Academia de Poliție. Concurența este foarte mare. Anul trecut s-au înscris 4 000 de candidați, aproximativ 10 pe un singur loc. Așa că antrenamentele încep chiar și cu doi ani înainte de examenul de admitere.

Andreea Albu,

VIDEO - Meditațiile la sport, tot mai căutate de cei care vor să intre la Academia de Poliție

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Roberta are 22 de ani. Dintotdeauna a fost atrasă de adrenalină și s-a visat justițiar cu acte în regulă. Ea se pregătește acum pentru admiterea la Academia de Poliție.

Antrenamente intensive pentru admiterea la Academia de Poliție

"Îmi doresc de foarte mult timp o carieră în domeniu, am mai terminat o facultate și mi-am dat seama că nu mă reprezintă și sper ca aceasta să o facă. De fapt, sunt sigură că o să o facă, daca ajung să intru", ne-a povestit ea.

S-a decis ca vara aceasta să susțină examenul la Academia de Poliție, așa că a început antrenamentele intensive.

Citeste si: Angajări în SRI 2022. Cum poți obține un post și ce salariu primești

Petrece 5 zile pe săptămână în sala de sport și își forțează limitele pentru a obține cele mai bune rezultate.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Probele nu sunt ușoare. Una dintre cele mai dificile, de altfel, este atingerea unui obiect suspendat la peste 2 metri și jumătate înălțime.

Probe contra-cronometru

Pentru Sorina, colega ei de antrenament cu 4 ani mai mică, cea mai mare provocare este cu totul altă probă: săritura peste ladă.

Citeste si: Ofițerii de poliție din Alba participă la un program intensiv de pregătire: ,,Trageri din mașină, ca în cazuri reale"

Sorina a început antrenamentele încă din clasa a 11-a. Traseul sportiv pentru concurenții Academiei de Poliție cupride probe sportive provocatoare pe care trebuie să le finalizeze contra-cronometru.

Citeste si: Cele mai bune suplimente online pentru culturism și nu numai

De când a început să facă meditațiile la sport, Iulian a pregătit 100 de viitori polițiști.

"Le arăt și le explic de ce este necesar să aibă un minim de 6-9 luni de zile și ne pregătim pentru anul viitor", ne-a povestit el.

Unul dintre succesele lui Iulian este Denisa, o polițistă care în timpul liber se transformă în antrenoare pentru cei care vor să îi calce pe urmă. Tânăra a absolvit Academia în 2017.

Citeste si: Topul facultăţilor din România 2021: Cele mai bune universităţi

Antrenamentele variază ca intensitate în funcție de condiția fizică a fiecăruia. Mediațiile la sport au devenit căutate în ultimii ani, când Academia de Poliție a decis ca proba practică să primească note, nu calificative.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI