Roxanei Rotaru i-a placut tot timpul sa fie in centrul atentiei. In liceu, colegii si chiar profesorii ii spuneau tot Pisi, asa cum o alinta si iubitul milionar de peste ocean. Porecla devenita renume a ajuns chiar si pe placutele de inmatriculare de la masina. Norocul a dat peste Roxana in Italia, unde l-a cunoscut pe Jay Linville, un milionar american, copil de bani gata.

Povestea de viata a americanului a fascinat-o.

Jay i-a facut toate poftele si lui Pisi. Conturile ei de pe retelele de socializare sunt pline de poze din vacantele de vis pe care le-a petrecut femeia impreuna cu americanul, poze in care uneori apare si mama ei. Cand s-a hotarat ca vrea sa se stabileasca in Romania cu Pisi, milionarul a inceput sa-i toarne bani in conturi. Un total de nu mai putin de 600.000 de euro. I-a promis romancei ca-si vor face impreuna o casa si o afacere in Romania.

Sumele mari plimbate prin conturile Roxanei le-au trezit atentia procurorilor anti-mafia, care o suspecteaza de spalare de bani, au confiscat sumele si i-au blocat conturile.

Asa au aflat anchetatorii ca americanul are o gramada de probleme cu legea in Statele Unite. Dar Pisi nu-i vede decat partile bune.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Jay Linville este ceea la noi se numeste o beizadea. Nu a muncit o zi in viata lui si toti banii pe care-i are provin din vanzarea profitabilei afaceri de familie cu gaini si oua, contra sumei de 80 de milioane de dolari. Tranzactia facuta de Jay si ceilalti patru frati ai lui a fost mentionata la vremea ei chiar de celebra revista Forbes. Banii parca i-au luat mintile lui Jay.

Americanul spune că și-a rezolvat problemele cu legea

In Pasco, Florida, Jay este supranumit „milionarul cu capul in cocaina” si cunoscut ca un om agresiv. Localnicii sustin ca ar da bani pentru a scapa de problemele cu legea.

Jay Linville: „Nu mai am niciun fel de probleme cu politia. Le-am rezolvat pe toate”.

Mai mult, unul dintre fratii sai detine un important ziar local, care, bineinteles, ocoleste stirile despre aventurile beizadelei scapatate. Jay a pierdut custodia celor opt copii pe care-i are din trei casatorii si care sunt crescuti acum de unul dintre fratii sai.

Dar cum dragostea este oarba, de partea asta a O ceanului, Pisi ii plange de mila iubitului de 63 de ani, despre care spune ca a ramas sarac, pentru ca politia romana i-ar fi inghetat si lui conturile de acolo.

Americanul însă neagă.

Reporter: Deci vă puteți folosi banii din bancile americane...

Jay Linville: Da, da, da.

Acum, Roxana este cercetata intr-un dosar de spalare de bani, pentru ca procurorii doresc sa inteleaga cum au ajuns in conturile femeii asemenea sume fabuloase si ce a facut pentru ele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si