Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Măcinat de depresie, un polițist în vârstă de 54 de ani din județul Suceava s- a sinucis într-un poligon. Agentul s-a împușcat chiar în fața instructorului. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional. Colega mea, Delia Săndulachi, are amănunte despre această tragedie, a transmis Cristian Sabbagh.

Motivul șocant pentru care un polițist din Suceava și-a pus capăt vieții

Bărbatul era polițist local în Suceava și frecventa un poligon de trageri privat din localitatea Vlădeni. Supraveghetorii de acolo îl cunoșteau și aveau încredere să lase să mănuiască arma, doar că la ultima sesiune, agentul care ar fi suferit de depresie de ceva vreme. Și- a pus capăt zilelor sub privirile îngrozite ale unui angajat care supraveghea activitatea din poligon. El a fost cel care a sunat la 112.

Acolo au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță SMURD. Medicii n-au reușit însă să- i salveze viața agentului. Bărbatul avea 54 de ani, lucra din 2011 la poliția locală din Suceava era căsătorit și nu avea copii, a transmis Delia Săndulachi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si