Minorul care a ucis un copil cu mașina și a nenorocit altul pe viață a fost filmat în timp ce se droga la volan, iar analizele amănunțite de sânge au arătat că ar fi consumat mai multe tipuri de substanțe. Părinții celor doi copii spun că nu vor fi liniștiți până nu li se va face dreptate.

Ei au fost audiați de polițiști pentru prima oară în anchetă. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Teribilistul minor din Pantelimon era drogat la volan

Noi trăim o dramă, din acel moment, familia noastră a fost distrusă, aveam doi copii superbi. Din păcate, unul nu-l mai am, fata este traumatizată, a spus părintele micuților.

Părinții celor doi copii spulberați de un minor aflat la volan, evident fără permis și drogat, au retrăit acele clipe blestemate care le- au schimbat viața în rău pentru totdeauna.

Ei au fost audiați de polițiști pentru prima oară în anchetă. Voi face tot ceea ce pot ca adevărul și totul să iasă la iveală pentru că nu... e ultimul lucru care mi- a rămas în momentul ăsta, am două obiective majore în viață, pedepsirea vinovaților și fata mea, a spus tatăl copiilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

În clipa fatidică în care i-a ucis băiețelul iar pe fată a nenorocit-o pe viață, individul de 16 ani era sub influența substanțelor psihoactive, spun procurorii.

Mai precis, la volan fiind ar fi inhalat dintr-un balon ceva ce provoacă euforie, amețeală și sedare ușoară, dar ar fi consumat și alte droguri. A fost cerut săptămâna trecută încă un raport de expertiză criminalistic la institutul național de criminalistică, dat fiind faptul că există un cumul de substanțe pe care șoferul le avea în sânge la momentul accidentului. Este vorba de patru substanțe două substanțe interzise și două gaze, urmând ca laboratorul competent să stabilească exact concentrația și nivelul acestuia și există imagini pe care chiar tatăl din păcate le- a filmat în care se observă că acea mașină circula acest segment de drum în mod haotic cu câteva minute cinci zece minute, a declarat un avocatul familiei.

Chiar dacă minorul de la volan și prietenul care i- a dat mașina pe mână consumau acele substanțe în timp ce erau în video call cu cineva, iar imaginile au ajuns la dosar, la analizele de sânge gazul ilariant n- a putut fi depistat.

Acesta este o substanță care nu poate fi determinată în mod uzual toxicologic, fiind un gaz cu o moleculă extrem de simplă, două molecule două iatomi de azot și unu de oxigen, el se leagă foarte puțin de elemente proteice sau de alt tip din organism nu se metabolizează în organism este eliminat practic vas instantaneu odată cu respirația, a spus un specialist.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Mai mult, mașina care a fost implicată în tragicul accident avea poliță RCA falsă, asta deși a circulat nestingherit din decembrie anul trecut până acum pe străzile publice. Probabil proprietarul va fi tras și el la răspundere.

Între timp, tânărul de șaisprezece ani este cercetat pentru infracțiunile de omor, tentativă de omor, conducerea unui vehicul fără permis și fugă de la locul accidentului și se află sub arest preventiv. Se așteaptă acum și rezultatele expertizei mașinii, căci nu e clar cu ce viteză i-a spulberat pe cei mici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si