„La pește avem mai multe variante, somonul este printe cele mai appreciate de către miri, cu legume si sos de capere”, spune Cristina Feraru, proprietar de restaurant.

Peștele, cel mai sofisticat preparat din meniu va fi nelipsit în noaptea nunții.

Citeste si: Când e următoarea zi cu dezlegare la peşte din Postul Paştelui 2022?

„Crusta aceasta de susan, iar sosul este wow.. Tu ce părere ai? Aștept sarmalele”, discută Ștefania și Cătălin, un cuplu care în două luni își vor uni destinele.
Dar pe lângă sarmale, vine și friptura, pentru că meniul de nuntă la români e unul generos.

Cât costă un meniu de nuntă în 2022?

„Acum avem degustarea la friptură. Avem piept de rață pe pat de varză dulce și mușchiuleț de porc împănat”, mărturisește reprezentanta salonului de nunți.

Un astfel de meniu cu 3 feluri de mâncare în afară de apertiv și băutura inclusă i-a costat pe cei doi miri în jur 92 de euro.

„92 de euro, a rămas meniul de anul trecut. Au mai intervenit alte scumpiri, dar ne-au lăsat același preț”, spune viitorul mire.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Suntem nerăbdători că mai sunt două luni până la nunta și de abia așteptăm să petrecem”, mărturisește Ștefania.

Cele mai ravnite localuri pentru nunti sunt restaurantele cu gradina. Pentru ca totul să iasă ca la carte, organizatorii încep pregătirile din timp.

Citeste si: Un cuplu de ucraineni s-a căsătorit în Botoșani. Cei doi vor să fie împreună până la moarte

„Noi în aceste zile de degustări am chemat toate echipele cu care lucrăm și stabilim de șa partea de aranjamente, tort, meniuri pe care le preparăm în funcție de preferințe”, spune Cristina Feraru, proprietar de restaurant.

Timpul este scurt, iar agendele organizatorilor sunt pline, asa ca multe cupluri și-au pus nunțile chiar și în timpul săptămânii. Astfel, un singur local ajunge să găzuiască în jur 20 de eveniment pe lună.

Zeci de rochii reduse până la 90%

Este Black Friday la târgul de nunți organizat în București. Zeci de rochii sunt reduse până la 90%, inclusiv pantofi.

Citeste si:  Buna Vestire 2022: Ce trebuie să faci în această zi sfântă pentru a avea noroc şi sănătate

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Pentru știri legate de ce se va întâmpla cu nunțile anul acesta, dar și pentru ofertele de nunți, oamenii sunt așteptați să viziteze începând de vineri, 25 martie,
târgul de nunți de

la Palatul Parlamentului.

Citeste si:  Cum să arătăm impecabil la un eveniment privat ne-a spus Maurice Munteanu, la „Dimineața cu noi”- „Dacă te îmbraci într-o rochie frumoasă, splendidă și într-o mâna ții o sarma, iar în cealaltă ceva cu ceapă, ai anulat tot efectul”

Cei care vin la târg vor găsi mii de rochii de mireasă, costume pentru miri, accesorii, verighete, servicii foto-video, artiști, oferte de vinuri pentru nuntă și o mulțime de atracții.

 

 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si