"Aceasta este rochia Oana, este o rochie de ocazie care maschează abdomenul și să ne facă un pic de loc să mâncăm și să bem și să ne simțim bine"

Fiecare rochie din atelierul Ioanei poartă numele unei femei, căreia i se potrivește. Sunt haine croite special pentru doamnele care își găsesc greu haine în mall-uri, pentru că au o siluetă voluptoasă. Așa a fost și Ioana, de când se știe.

"Eu dintotdeauna am fost așa, o tânără supraponderală, iar prin 2014-2015, mi-am atins apogeul. Ajunsesem să cântăresc 120 de kilograme și clar în România nu găseam absolut nimic"

A devenit model Plus Size și și-a dorit să inspire femeile să-și iubească silueta așa cum este. În plus, Ioana cunoștea problemele cu care doamnele mai plinuțe se confruntă în ce privește vestimentația.

"Mi-am dat seama că în magazinele din mall nu găsești neapărat haine cu materiale de calitate foarte bună și haine care sunt, care haine care să îmbrace de fapt siluetele și nu să le ascundă"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tocmai de asta a început să creeze rochii pentru clientele cu mărimi mari, nu negre și largi, ci vesele și colorate.

Citește și: VIDEO- Ținute cu efect dramatic! Astăzi, la rubrica „Tu dai moda”, Gabriela Ghizel ne va prezenta câteva rochii cu efect dramatic

"Nu am ales întâmplător aceste două culori, verde smarald și roșu rubin, pentru că atunci când vrem să ne simțim puternice încrezătoare și să atragem toate privirile trebuie să purtăm sau este recomandat să purtăm culori ale pietrelor prețioase.

Trebuie să punem în evidență acele părți care le plac lor, care le fac să se simtă frumoase și poate cu mici artificii, mai pune un pliu, o pensă undeva ca să aibă loc un colăcel și să nu stea mulat, poate un material care să nu evidențieze celulita, cu astea mici artificii să nu punem accentul pe părțile pe care noi chiar nu, nu le iubim"

Pentru că o mulțime de femei sunt în situația ei și cu greu își găsesc o vestimentație potrivită, Ioana oferă consultanță fiecărei cliente.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

"De exemplu partea petrecută are aici două mici pliulețe care ne face abdomenul să pară mai clar, să nu ne iasă burta în evidență. După cum vedeți are și un cordon care evidențiază și marchează foarte bine talia, nu foarte sus ca să nu ne facă să părem însărcinate, iar la spate vedeți aceste două mișcuțe, sunt special puse aici ca să avem loc de colocelul ăsta"

Rochiile Ioanei pornesc de la suma de 270 și pot ajunge până la 500 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si